Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anacağız

Ulu Önder Mutafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 79. dönümünde gerçekleştirilecek tören ile anılacak. Tören 10 Kasım tarihinde saat 08.45’te Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlanacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreni 10 Kasım  Cuma günü Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Saat 08.45’te başlayacak tören, 09.05’te yapılacak çelenk sunumuyla açılacak. 

Ardından saygı duruşu ve okunacak İstiklal Marşı ile devam edecek. Törenler, Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda ki çelenk sunma törenin ardından Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinlik ile devam edecek.
Rektörlük Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak olan Anma Programı saygı duruşu ve ardından okunacak İstiklal Marşı ile başlayacak. Sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak. Ardından tören Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, askeri kişiliğini belirten konuşma yapılacak ve askerlik hayatı konuklara anlatılacak. Tören Atatürk anısına yapılacak Atatürk Oratoryosu ile sona erecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol