Ülkü ocaklarında iftar vakti

“Ramazanın sonuna kadar halkımızla orucumuzu açıcağız”

Kırklareli Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemekleri Kırklareli Karaumur caddesi Tutkunlar Pasajı’nda devam ediyor.

Önadım Haber

Birlik, beraberlik, paylaşmanın tam vakti olan Ramazan ayında halkla bir arada olmak maksadıyla, Kırklareli Ülkü Ocaklarının düzenlediği iftar yemeğine, yaklaşık 100 kişilik yoğun topluluk katıldı. Ülkü Ocakları Kırklareli Başkanlığı iftar yemeklerine devam ediyor. Ramazanın son gününe kadar devam edecek olan iftar yemekleri Tutkunlar Pasajı’nda vatandaşları bekliyor. Yapılan iftar yemekleri için açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Kırklareli Başkanı Ahmet Yıldırım; “Bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını niyaz ediyoruz. Bunun yanı sıra yardımın kardeşliğin beraberliğin iklimi olan ramazan ayının bu manevi atmosfer de ihtiyaç sahibi tüm insanlarımıza da maddi ve manevi el uzatmaları gerektiğini düşünüyorum.
Fitre, zekat gibi dinimizin gerektirdiği vecibeleri gerektirdiği şekilde yerine getirerek Ramazan ayımızı en faydalı şekilde geçireceğimize inanıyorum. İftarı yapmamıza Rabbim vesile kılmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
“Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız”

Ülkü Ocakları Kırklareli Başkanı Ahmet Yıldırım “Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimini hep beraber teneffüs etmeyi bizlere nasip eden Allah’a hamd olsun. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu mübarek Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi pekiştirme konusunda bizlere yol gösterici olsun. Ülkemizin ve vatandaşlarımızın hayatın her alanında çeşitli zorluklarla sınandığı bu dönemde, böylesine önemli ve anlamlı sofralarda bir araya gelmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda ülkenin birlik ve beraberliğini her şeyin önünde tutan, milli dokular etrafında kenetlenen, yarınlara umutla ve ümitle bakan, bedel ödemiş ve her an için ödemeye hazır olan dik duruşlu bireylerin, bu sınavdan başarıyla çıkacaklarını biliyoruz. Bu paralelde ülkücü fikir sisteminin berrak temsilcileri olarak duruşumuzdan taviz vermeden çalışmalarımıza ve mücadelemize devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Biz İslam dinine bağlı, milliyetçi ve ülkücü Türk gençliği olarak; Aziz milletimizi milli benliğinden uzaklaştırmak için mücadele eden, misak-ı milli sınırlarımız içerisinde bölücülük ve taşkınlık faaliyeti yapma gayreti içerisinde olan ve aziz milletimizin huzur ve refahına yönelik saldırı girişiminde olanlara fırsat vermeyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Biz inatla değil, inanç ve samimiyetle hizmet ediyoruz. Ülkemize hizmet eden, ülkemizin çıkarları doğrultusunda bir saniyesini bile samimi bir şekilde feda eden herkesin, başımızın üzerinde yeri vardır. Bu duygu ve düşüncelerle; Kurduğumuz Şehitler İftar Sofrası’na katılarak bizleri onurlandıran Kırklareli halkına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İftar yemeğinden sonra dualar ediliyor Ramazan ayının manevi iklimi güzelliğinden bahsedilerek davete icabet eden tüm davetlilere teşekkür edildi.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol