Ülkü Ocakları’ndan, Tüzün’e teşekkür

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, dün Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün’ü ziyaret ederek, Ülkü Ocaklarına sağladığı katkılarından ötürü kendisine bir şilt takdim etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım ve Başkan Yardımcıları Ertuğrul Ünal ile Serkan Karakaya yaptıkları açıklamada;
“Türkiye’mizin ve gençliğimizin teminatı Ülkü Ocakları, Öznur Tüzün hanımefendi gibi duyarlı insanlarımızın varlığı ile
tütmeye devam edecektir” dediler…

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bir süre önce yeni bir yapılanma geçirmiş, değişen yönetimi ile etkinliklerine ve çalışmalarına hız vermişti. 

İl Başkanı Ahmet Yıldırım önderliğinde özellikle eğitim ve kültür alanında gerçekleşen projelerle, Ülkü Ocaklarına ait insanların kafalarındaki önyargıları yok eden yeni yönetim, bu tür etkinliklerini çoğaltarak yoluna devam ediyor.
Bu kapsamda dün gazetemiz ziyaret eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım ve Başkan Yardımcıları Ertuğrul Ünal ile Serkan Karakaya, gazetemiz sahibi Öznur Tüzün’e konuk olarak, Ülkü Ocaklarına sağladığı maddi, manevi katkılarından ötürü kendisine bir plaket takdim ettiler.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Ülkü Ocakları olarak, eğitim ve kültür faaliyetlerimize ağırlık vermemizin yanı sıra, sosyal alanlarda da çeşitli yardım kampanyaları gerçekleştirerek, daha aktif olmayı hedefledik.
Özellikle Ramazan ayında yaptığımız koli yardımları, düzenlediğimiz iftar yemekleri bu sosyal içerikli çalışmalarımıza örnek olarak gösterilebilir. Ayrıca köylerimizdeki okullara kırtasiye malzemesi yardımı gerçekleştirerek, eğitim öğretim alanında minik çocuklarımızın ihtiyaçlarının karşılanması anlamında bir katkı sağlamaya çalıştık. Yine Kandil günlerinde dağıttığımız kandil simitleri, helvalar ile insanımızın duasını almaya çalıştık. Üniversitemizde kurduğumuz “Ötüken” fikir kulübüne öğrencilerimizin aktif katılımını sağlıyoruz. Bu ve bunun gibi faaliyetlerimiz ile insanların Ülkü Ocakları hakkındaki yanlış algılarını ortadan kaldırıyoruz.
Elbette bu etkinliklerimizi ve projelerimizi duyarlı insanlarımızın katkıları ile gerçekleştirebiliyoruz. Bu duyarlı insanlardan bir tanesi de Sayın Öznur Tüzün hanımefendidir. Kendisine katkılarından ötürü naçizane bir plaket sunuyor, Ülkü Ocakları adına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Tüzün de plaket sunumu esnasında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol