Ülkü Ocaklarından “Kutlu Şahlanış konseri”

Kırklareli Ülkü Ocakları Kırklareli İl Teşkilatı tarafından organize edilen "Kutlu Şahlanış Konseri" konseri 23 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. Ali Kınık ve Ozan Ufuk’un sevilen şarkılarını seslendireceği konsere tüm Kırklareli halkını davet eden Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, etkinliğin biletlerinin, Ülkü Ocakları İl Binasından temin edilebileceğini kaydetti.

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yönetimi 23 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirecek "Kutlu Şahlanış Konseri" sebebiyle tüm Kırklarelililere davette bulundu. Konserin 23 Aralık Pazar saat 18.00’da başlayacak konsere sanatçılar Ali Kınık ve Ozan Ufuk’un teşrif edeceğini belirten Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, konser programı dahilinde bir mehteran gösterisinin de sahneleneceğini ifade etti.
Ali Kınık’tan hem konser hem imza günü
Başkan Ahmet Yıldırım, aynı gün içinde 13.00-16.00 saatleri arasında Koza Park’ta Ali Kınık tarafından yazılan “Turan Duası” kitabının imza gününün de yapılacağını belirterek tüm Kırklareli halkını Koza Park’a davet etti. Ülkü Ocakları olarak sosyal faaliyetlere devam edeceklerini belirten Yıldırım, finaller öncesinde özellikle öğrencilere yönelik olarak onlara moral olacak bu konsere tüm öğrencileri de davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol