Ülkü Ocaklarından “Bir Fidanda Siz Dikin” kampanyası

Kırklareli Ülkü Ocakları “Bir Fidanda Siz Dikin” kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında vatandaşların yapacağı bağışlarla oluşturulacak hatıra ormanında fidanların altında bağışçının adı yaşayacak. Fidanlar için bedel ise 30 TL olarak belirlendi.

Başlayan fidan bağışları süre bitiminin ardından doğa ile buluşacak. Fidan ekim tarihi 17 Mart olarak belirlenirken fidan bağışında bulunmak ve konu ile ilgili bilgi almak isteyenler 0530 957 1928 telefon numarasından iletişim kurabilecek. Fidan dikimi için bağış bedeli 30 TL.
“Bağış yaptığınız fidanınızın altında isminizin yazılı olduğu levha yer alacaktır”
Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sevdikleriniz ya da kendiniz için fidan bağışı yapın, fidanlar doğa ile buluşsun, yaşam kazansın. Bağış yaptığınız fidanınızın altında isminizin yazılı olduğu levha yer alacaktır. Teşekkür belgesi takdim edilecektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. beton ormanları devridir 25 Şubat 2019 Pazartesi 18:22:09

    "Ormanlarımdan bir dal kesenin başın keserim" Fatih Sultan Mehmet fermanı hilafına "sath-ı memlekette hertür ve nevi yeşilin katli vaciptir" muasır betonist kraliyet fetvasıyla tabiat sahnesinden silinen milyonlar adet ağaç katliamları ve tarım yeşili imhaları vacip görülende gözboyama şirin görünme rey devşirme üzere ancak ana okulu çocuklarını kandırır fidan dikme oyununun tam da seçim zamanı sahnelenmesi gözyaşartıcı bir şaşaloz taktiğidir. Milyon adet ağacı ölüdoğan bir inşaata kurban edilen kuzey ormanlarından arta kalanın da günleri sayılıyken o fidanları betonize edilemez bir çorak yere dikin ki hiç değilse bulunup kesilene kadar kısa bir ömür sürdürebilsinler be kıranlar!