Ülkü Ocakları İl Teşkilatı bizleri unutmadı

Bu yıl pandemi sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu güne denk gelen 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Önadım ailesi dün birçok misafirini ağırladı. Bunlardan bir tanesi de Kırklareli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetiminden, MHP İl Başkanlığı Genel Sekreteri görevini de üstlenen Serhat Solmaz oldu…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırklareli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetiminden, MHP İl Başkanlığı Genel Sekreteri görevini de üstlenen Serhat Solmaz, Önadım Medya Grubunu ziyaret etti.
Solmaz tüm personelimizin ve basın camiasının Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, çalışmalarımızda kolaylıklar diledi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının çalışmalarından da bahseden Solmaz; “Her şeyden önce bir eğitim vakfıyız ve özellikle son dönemlerde bu konuya çok önem veriyoruz.

Vakfımızın çıkardığı dergi, kitap ve diğer yayınlarımız her kitleye hitap eden içerikler sunuyor. Amacımız; bir yandan geçmişimizi doğru ve anlaşılır bir biçimde yeni nesle aktarmak, diğer yandan da geçmişimizden aldığımız ışıkla onları geleceğe hazırlamak. Ayrıca Vakıf olarak yardım kampanyalarımız sürüyor. 2020 Mart ayından bu yana öğrencilere yönelik 3 defa mont yardımı yaptık. Yine Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda 150 adet tablet dağıttık. Koli yardımlarımız da sürüyor.”
MHP İl sekreterliği görevini de üstelendiğini hatırlatan Solmaz şöyle devam etti; “Bildiğiniz gibi 6 ay önce göreve seçildik. İlk olarak belde başkanlıklarımızı oluşturduk. Atamaları yapıldı. Daha sonra köy köy, belde belde gezdik. Kendimizi anlattık. Hep sahadayız. Ama bunu her yerde paylaşmıyoruz, reklamını yapmıyoruz. MHP düşünüldüğü gibi asla boş durmuyor” dedi.
Daha sonra Ülkü Ocakları Dergisinin iki sayısını gazetemize hediye eden Solmaz, iyi dilek temennileri ile tesislerimizden ayrıldı. (F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol