Ülkü Ocakları Üniversite atamalarını gerçekleştirdi

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Kırklareli Üniversitesi’nde düzenlenecek organizasyon etkinlik, yürüyüş gibi faaliyetlerden sorumlu tutulacak isimleri belirledi. Ocak binasında Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim’i öperek görevlerine başlayan gençler, daha sonra hep bir ağızdan ülkücü yeminlerini ettiler…

Kırklareli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Üniversite teşkilatı yeni fakülte ve kampus başkanları atamalarını gerçekleştirdi. Bu kapsamda 5 Ekim Cumartesi günü akşamı saat 20.00’de Ocak binasında, atamalar için bir tören düzenlendi.

Bu kapsamda; Kavaklı Kampus Başkanı Enes Koçak, Kavaklı Kampus Başkan Yardımcısı Sinan Yurulli, İlahiyat Fakülte Başkanı Doğukan Yakar, Sosyal Bilimler Fakülte Başkanı Semih Kaynakbaş, Sağlık Bilimler Fakültesi Başkanı Samet Kocabaş, Kayalı Kampus Başkanı Doğan Öztürk, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Başkanı Fatih Demirkol, Fen Edebiyat Fakülte Başkanı Mertcan İnceler ve Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Alperen Şahin yeni görevlerine atandılar.
Bu isimler kampus başkanı ünvanı olanlar ile kampusun tamamından sorumlu olacaklar ve yapılacak etkinlik, yürüyüş, açıklama gibi çalışmaları hazırlamakla yükümlü olacaklar. Öğrencilerin her türlü sıkıntısını çözmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade eden Bölüm başkanları da kampus başkanlarının altında bölümlerle ilgi aynı şeyleri planlama organize etme ve kampus başkanlarına bilgi vermek kaynak ve envanter oluşturmakla görevli olacaklar.
Kendilerinin her şeyden önce bir eğitim ve kültür vakfını temsil ettiğini, çalışmaların, projelerin bu doğrultuda ilerleyeceğini ifade eden Ülkücü gençler daha sonra Ocak binası önünde ülkücü yeminlerini ettiler. İl Özel İdaresi İşhanı önünde dizilen ve yeminlerini hep bir ağızdan haykıran Kırklareli Ülkü Ocakları mensupları daha sonra bir kafede bir araya gelip istişarede bulundular.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol