Ülkü Ocakları, Ramazan Ayı'nın tüm renklerini canlandırıyor

Kırklareli'nde Ramazan Bayramı'nın güzel renkleri yaşanmaya devam ediyor. Kardeşlik ve paylaşmanın daha da arttığı, yardımlaşmanın daha da güzelleştiği günlerde Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı da ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımı yaptı.

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. İftarlık ve erzak dağıtımı yapan İl Başkanlığı, Kırklareli'nde Ramazan Ayı'nın güzel renklerini de canlandırıyor.
"Ramazan paylaşma ayıdır"
Kırklareli'nde etkinliklerine devam eden Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanlığı adına açıklama yapan Başkan Yardımcısı Ertuğrul

Ünal, "Ramazan Ayı paylaşma ayıdır. Kardeşliğin ve paylaşmanın daha da güzel olduğu bir aydır. Biz de elimizden geldiğince
Ramazan Ayı'nın ruhuna uygun etkinlikler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kırklarelimize ve halkımıza katkıda bulunacak çalışmalar yapmaya çalışıyoruz" dedi.
"Kurumlara da destek veriyoruz"
Ramazan Ayı kapsamında gerçekleşen etkinliklerde, Kırklareli'nde toplum yararına çalışan kurum ve kuruluşlara da erzak paketleri dağıttığını ifade eden Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Ünal, "Toplum yararına çalışan kurum ve kuruluşlara da erzak paketlerinden teslim ettik. Kendi üyelerine dağıtmaları ve erzakların gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşması için böyle bir çalışma gerçekleştirdik" diye konuştu.
"Kardeşlik ve paylaşma
ruhunu yaşatalım"
Yılın en güzel ayı Ramazan Ayı'nda kardeşliğin ve paylaşmanın önemli olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Ünal, "En hayırlı ve bereketli ay bu ay. Bu ayda kardeşlik ve paylaşma çok önemlidir. Tabi ki diğer aylarda da paylaşmayı ve ihtiyaç sahiplerine destek olmayı ihmal etmemeliyiz.
Bizler hep birlikte olursak daha güçlüyüz. İhtiyaç sahiplerine destek olalım, kardeşlerimize gidecekleri doğru yolu gösterelim. Onlara örnek ve önder olalım" şeklinde konuştu.
"İftarlarımıza katılım iyi"
Ülkü Ocakları olarak her akşam düzenlenen iftar programlarına ilginin büyük olduğunu dile getiren Ünal, "İftar programlarımızda, hep birlikte iftar açtık. Verilen nimetler için şükür ettik.
Dualarımızın kabul olmasını diledik. Her yaştan katılımcılar ile güzel etkinlikler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Kırklareli'nde bu güzellikleri Ülkü Ocakları olarak yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.
"Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun"
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldığını hatırlatan Ünal, sözlerini; "Birlikte ve beraberlikle daha anlamlı olan bu günlerde başta tüm İslam aleminin olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı Ülkü Ocakları Başkanlığı adına kutluyorum" diyerek sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol