Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kırklareli'ndeydi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 3 Ağustos Pazartesi günü bir dizi açılış, inceleme ve ziyaret için ilimize geldi. Bakan Karaismailoğlu Saray-Kırklareli Yolu Temel Atma Töreni ve Kırklareli-Edirne yolunun açılışını gerçekleştirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu dün ilimizi ziyaret etti. Karaismailoğlu sırasıyla Pınarhisar Belediyesi ziyareti, Saray-Kırklareli Yolu Temel Atma töreni, Kırklareli Valiliği Ziyareti, AK Parti İL Başkanlığı ziyareti ve Kırklareli-Edirne yolunun bir bölümünün açılışını yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ilk durağı Pınarhisar Belediyesi oldu. Belediye  önünde; Vali Osman Bilgin, Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, İlçe Başkanları ve AK Parti teşkilatı tarafından karşılanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Pınarhisar Belediyesini ziyaret etti.

“Devletimiz Kırklarelimize yeni yollar kazandırmaya, milletimize emniyetli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamaya devam ediyor”
Ardından programına devam eden bakan Adil Karaismailoğlu Saray-Kırklareli Yolu Temel Atma törenine iştirak etti. İl Başkanı Alper; "Yol, medeniyettir" felsefesiyle devletimiz Kırklareli'mize yeni yollar kazandırmaya, milletimize emniyetli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamaya devam ediyor. Bölge trafiğini rahatlatacak ve ilimizin gelişmesine katkı sağlayacak Saray-Kırklareli yol projesinin temeli Ulaştırma ve Altyapı Bakanıı Adil Karaismailoğlu tarafından atıldı” dedi.
Programına Kırklareli Valiliği Ziyareti ve AK Parti İl Başkanlığı ziyareti ile devam eden Bakan Adil Karaismailoğlu, Kırklareli Edirne yolu şantiye ziyaretinin ardından Kırklareli Edirne yolu açılış töreni ile programını noktaladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol