Üçler Pide Bank resmi açılışını yaptı

Mikail Doğu ve Günalp Ferit Kaya’nın sahibi olduğu Üçler Pide Bank, Kırklareli’ndeki resmi açılışını dün yaptı. Gerçekleşen açılışa vatandaşların katılımı yoğun oldu. nesinin orasının cami olacağı fakat henüz hiçbir şey belli değil. Bu resmiyet kazanmadı” dedi.

Her geçen gün Kırklareli’ne değişik tatlar ile buluşmaya devam ediyor. Bir süredir hizmet veren Üçler Pide Bank, 20 Haziran Çarşamba günü saat 12.30’da resmi açılışını yaparak Kırklareli’nde hizmet sektörüne yeni bir halka ekledi.
Mikail Doğu ve Günalp Ferit Kaya ortaklığında açılan Üçler Pide Bank açılış günü vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Kırklareli için değişik ve güzel bir tat olduğunu söyleyen Mikail Doğu, “Bu gün burada açılışımızı gerçekleştirdik. Çok güzel bir yoğunluk var. Vatandaşlarımızdan teşekkür ediyoruz.
7-24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Çeşitli pidelerimizle vatandaşlarımızın hızlı bir biçimde karınlarını doyurmalarını sağlayacağız. Sektör itibariyle ve sunduğumuz tatlar, hızlı bir biçimde karınlarını doyurmak isteyenlere daha çok hitap ediyor. Bizde bunu en iyi biçimde yerine getirerek halkımıza hizmet edeceğiz”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. halk da bazen kurdela keser 21 Haziran 2018 Perşembe 16:55:43

    Bank sektör resmi açılış ve 7/24 pide salonu... Kutlu olsun. Bu habere sızan "cami" lafını pide salonu sahibi kişiler ciddiye alsınlar zira işyerleri yıkılıp yerine açlar ve işşizler için bir cami yapılıverir bu iktidar tarafından.

  2. Mikail Doğu'yu tanımam. Ferit Kaya'yı ticaret icabı tanıdım. Şimdi de bankalar caddesinin en işlek dükkanı olan küçük pidecinin yanına açtığı pideci vesilesiyle istemeden hatırladım. Üstelik bu 2. açılışı. Üstelik Ticaret Odası'nda idari ekipte. Küçük pideciyle aralarındaki insani yahut ticari ilişkisini bilmem ama komşusunun ekmeğine kan doğrayan insanların Allah düşürmesin aç-biilaç kalsam o dükkana girmek istemem. Kırklareli'de böyle davranan biri daha vardı. Kim bir işi tuttursa aynısını aynı yerde yapardı. "Ayıp" denen şey var... Haa bir de şekersiz dondurma yazmışlar onun yerine "tatlandırıcılı" yazsınlar. En az şeker kadar zararlı olan...

  3. Kaptan reis rumuzlu arkadasımıza cevaben yazıyorum. Ben o senin dedıgın kucuk pıdecının kurucusuyum. Yaklaşık dort yıl boyunca o kucuk pıdecı de ortaklık yaptım. Ortaklıktan ayrılma nedenimizı gel anlatayım sana. Sende o zaman kararını verirsin. Kim kimin ekmegınde gozu varmıs dinleyerek karar verirsin. Bir işletme hakkında veya sahsıyetler hakkında bilgi birikimin olmadan yorum yapman yanlıs bir davranış. Ben MİKAİL DOGU herzaman burda dukkanım in basındayım. Ne zaman istersen gel konusalım. Ben anlatayım sen dinle. İnsanların para ugruna neler yaptıklarını gor. Uc ortaklı dukkan dakı ortağının hissesine gozunu diken adam. İki hisse kalıncada dıger ortagının hissesine gozunu diken adam. Ha bu arada dıger ortagı dedıgım kısı de bu adamın oz ve oz kardesı. Yani anlayacağın kardeşinin hissesinede göz diken adam. Dahası cok sey var. Dinlemek isteyen gelsin anlatayım. Bilmeden yorum yazmak cok kolay.

  4. Sevgili Maykıl sizin özel hayatınız ve fırtınalı ilişkileriniz beni hiç mi hiç hatta hiç ama hiç ilgilendirmiyor. Varsa bir allo cillo mesele gidersin savcılığa iddianın peşinden koşarsın. Kendi ağzınla itiraf ediyorsun esnaflık mı yapıyorsunuz savaş mı? Olmayacak insanlar olmaması gereken olmayacak yerlerde olmazsa olmayacak insanlar olmaması gereken olmayacak yerlerde olmaz. Biz ne diyoruz sen aranızdaki kedi kavgasından bahsediyorsun... Kes ya kes kes ordan iki ıspanaklı pide de tadımız yerine gelsin.

  5. Ben Ücler pide bank kurucu ortağı Mikail dogunun eski ortağı ve Kazım Şahin in kardeşi olarak istemeyerekte olsa bu konuda bana söz hakkı düştüğünü düşünüyorüm. Her ticari ilişkide olduğu gibi Mikail doğu ile aramızda görüs ayrılıkları olmus ve hissesinin degerini fazlasını alarak yollarımız ayrılmıstır. Nitekim daha sonra aynı sekilde bende kardesim Kazım Şahinle yol ayrılıgı yasadım.Ancak esnaflık adabı gereği sırf intikam için aynı yere dükkan acılması gereksiz ve etik dışıdır. 20 yıllık tecrübeme dayanarak ortaklarıma tek söyliyebileceğim geliştirici rekabet yerine düsmanlık beslemenin kimseye faydası olmayacagı ve herseye rağmen isbirliginin herkesin yararına olacağıdır. Bu tip konularda adımın böyle ortamlarda gündeme gelmesinden son derece rahatsızım ve bu konulardan tekrar bahsedilmesini istemiyorum.