Uçaktan önce araziler uçtu

Hükümet tarafından "Edirne - Kırklareli Havaalanı için onay çıktı" açıklamasının yapılmasının ardından, henüz daha yeri kesinleşmemesine rağmen, Edirne - Kırklareli arasındaki arazilerin fiyatları katlandı

Lüleburgaz Gülen Emlak Ofisi sahibi Yelda Gülen, gazetemize yaptığı açıklamasında, arazi fiyatlarının giderek yükseldiğini ama buna rağmen arazi sahiplerinin satış için beklemede olduklarını söyledi.
Fiyatlar uçuyor ama satışlar duruyor
Emlakçı Yelda Gülen, açıklamalarında şunlara yer verdi. İşte o açıklamalar;
"Edirne - Kırklareli havalimanı yapımı konusunda yapılan açıklamalardan önce, Edirne - Kırklareli karayolundaki arazilerin dönümleri ki, otoyola cepheli olanlarda dahi 15 bin TL civarında gidiyordu. Bu açıklama sonrasında, henüz daha kesin yerin açıklanmamasına rağmen, yol üzerinde bile olmayan arazilerin dönümü 20 bin TL'yi geçti. Buna karşılık, fiyatların artmasına rağmen, satış yok! Arazi sahipleri, önümüzdeki günlerde arazi fiyatlarının dönüm başına 50 bin TL'yi geçeceğine inanıyorlar ve satmak yerine bekletmeyi düşünüyorlar." dedi.
Süloğlu civarı revaçta
Havalimanı yerinin kesinlik kazanmamasına rağmen, genel kanaat olarak Süloğlu civarı olarak lanse edilmekte olunduğunu belirten emlakçı Yelda Gülen; "Hasköy yakınlarındaki lojistik alanları da göze alındığında, tespit edilen veya edilecek olan alanın büyük olasılık ile Süloğlu civarında olacağı tahminleri var. Bu yüzden de, özellikle Edirne - Kırklareli karayolu, Hasköy ve İnece ye kadar olan bölgedeki arazilerin fiyatlarının katlanması bekleniyor. Bu yüzden de, buradaki arazi sahipleri, satmak yerine arazilerini bekletiyorlar" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. şimdi ne hayali oteller ne şatolar ne siteler kurar emlakçılar... aaaabi buraya çok büyük bi alışveriş merkezi yapılıyor ihalesi yapıldı ruhsat falan kendi gözlerimle gördüm abi al arayım abiii... bu ne be bilader!

  2. DANYAL TAŞYÜREK 24 Haziran 2016 Cuma 16:26:46

    BUYRUN İŞTE... BAKIN KAPILAR HEMEN AÇILMIŞ. BAŞTA RANT FİYATI 15 TL OLAN YERLER ÖNCE 20 LİRAYA ÇIKIYOR HİÇ SATIŞ OLMADAN DA "EN AZ İKİYE KATLANIYOR"!!! BREH BREH BREH... YANİ BİZE 50 LİRADAN AŞAĞI GELMEYİN DİYORLAR. ALLAH ISLAH ETSİN...