UTSO’da ÜYELER ‘DEĞİŞİM’ DEDİ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) seçimlerinde 19 İş İnsanından oluşan ve ‘Değişim Grubu’ olarak adlandırılan Yeşil Liste adeta yıktı geçti! 7 meslek grubunun tamamında ipi göğüsleyen Değişim Grubunun tüm aday isimleri UTSO Meclisine girmeyi başardı. Beyaz Liste ile yarışa giren Ercan İhtiyar cephesi ise büyük hezimet yaşadı. İhtiyar, meclise girmeyi garantilemek için 4 meslek grubunda da kendi şirketleri adına seçime girmesine rağmen hiçbirinde sandıktan çıkmayı başaramadı. Meslek gruplarında da ortaya çıkan farklı sonuçlar dikkat çekti. Hemen hemen tüm gruplarda Beyaz Listeye fark atan Yeşil Liste yeni şekillenecek UTSO Yönetiminin de tek başına söz sahibi olacak. Tamamı Yeşil Listeden oluşan Meclis, önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanını belirleyecek. 

Cumartesi günü saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi ile başlayan heyecan saat 17.00’da sandıkların açılmasıyla doruğa ulaştı. Gün boyu UTSO önünde karargah kuran Beyaz ve Yeşil Liste adayları ikna çalışmalarını son ana kadar sürdürdü. Sandıklar açıldığında ise ortaya dikkat çeken bir tablo çıktı. Yeşil Liste 7 meslek grubunda da ipi göğüslemeyi başardı. Kendilerine ‘Değişim Grubu’ adını veren 19 İş İnsanından oluşan Yeşil Listenin tüm aday isimlerin meclise girmeyi başardı. Beyaz Liste ile seçime giren mevcut Başkan Ercan İhtiyar ise büyük hayal kırıklığı yaşadı. İhtiyar’ın Beyaz Listesi hiçbir meslek grubunda sandıktan çıkmayı başaramadı. Öyle ki meclise girmeyi garantilemek için farklı kollarda faaliyet gösteren şirketleri ile 4 meslek grubunda seçime giren Ercan İhtiyar hiçbir sandıktan çıkmayı başaramadı. 7 Meslek Grubunda sonuçlar şu şekilde; 1. Grup Yeşil:101 Beyaz:51- 2. Grup Yeşil:38 Beyaz:21- 3. Grup Yeşil:34 Beyaz:19- 4. Grup Yeşil:62 Beyaz:29- 5. Grup Yeşil:60 Beyaz:30- 6. Grup Yeşil:68 Beyaz:28- 7. Grup Yeşil:37 Beyaz:33.

UTSO MECLİSİ ŞU İSİMLERDEN
OLUŞACAK;

ALİ YAVUZ, ALİ GÜMÜŞ, HÜSEYİN TÜRKKAN, CENK ÇOBANOĞLU, ATACAN AKDEMİR, İNANÇ SÜLÜŞ, ONUR ÖZÇELİKÇİ, MURAT SİMEN, TAHSİN HASKIRIM, ÖMER ÇOTRA, ERKAN BAKIR, RIDVAN TAYLI, İSMAİL AKALIN, KADİR BİLGİN, İSRAFİL BAŞ, ŞABAN GAVUZOĞLU, MUSTAFA ALAŞ, YILMAZ ARI, ÖZGE ERGEN.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol