URKSED Anneler Günü’nü unutmadı

Uluslararası Rumeli Kadın Kültürel Sosyal ve Ekonomik Dayanışma Derneği (URKSED) Anneler Günü’nü unutmadı. Dernek üyeleri sürpriz yaparak derneğin kurucusu Öznur Tüzün’ün anneler gününü kutlarken, kutlama sırasında verilen hediyenin anlamı da anneler günü gibi özeldi. URKSED tarafından başlatılan atölye çalışmalarında ortaya çıkarılan ürünlerden birisi Tüzün’e hediye edildi. Hediye ve kutlama için teşekkür eden Öznur Tüzün, URKSED’in başlattığı Rumeli Kadın Atölyesi’nde evsel atıkların yeniden topluma kazandırıldığını belirterek, atölye çalışmalarına tüm kadınları davet etti.

Anneler Günü daima özel bir gündür ancak bu Anneler Günü diğerlerine göre biraz daha büyük önem taşıyordu. Bölgesinde yeni ancak ürettiği ve üreteceği projelerle hem kadınların hem de coğrafyamızın sıkıntılarına çözümler sunmaya gelen URKSED, hayata geçirdiği Rumeli Kadın Atölyesi’ndeki ilk ürününü derneğin kurucusu Öznur Tüzün’e hediye etti.
“Sıfır atıkla doğa dostu bir yaşam istediğimizi ifade ediyoruz”
Hediye ve kutlama hakkında açıklama yapan Öznur Tüzün; “Uluslararası Rumeli Kadın Kültürel Sosyal ve Ekonomik Dayanışma Derneği tarafından başlatılan proje çerçevesinde evsel atıkları değerlendirmek, sıfır atıkla doğa dostu bir yaşam istediğimizi ifade ediyoruz. Gazete ve dergi atıklarımızdan yapılan bu çiçek sepeti ile bana bir anneler günü hediyesi verdiler. Ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Tüm Rumeli kadınlarını da aramıza bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum”
URKSED olarak gelecek planları hakkında konuşan Tüzün; “Rumeli Kadın Atölye bünyesinde tüm kadınlarımızı, kızlarımızı sosyal faaliyetlere katkıya sonra da bu emeği dönüştürerek, çevremize bölgemize katkı sağlayacak, sosyal yaralara merhem olacak faaliyetler haline geleceğini umut ediyoruz. Bunun için de el birliği il elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm Rumeli kadınlarını da aramıza bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol