UĞURSUZ 13 Pideyi vurdu

Mübarek ramazan'ın 13'üncü gününü geride bırakan fırıncı esnafı, bu periyota kadar olan satışların geçen senenin % 13, 2013 yılının verilerinin ise 2 adet % 13 gerisinde olduklarını açıkladığı cümlelerinde bolca 13 Sayısı ile  işlerin kesat olduğunu duyurdu

Önadım Medya Grubu Haber Muhabirleri İle Bir Araya Gelen Hamurun Ustaları, Pidesinin Bu Yıl Satış Rekorlarını Alt Üst Edeceğini Beklerken Hüsrana Uğradıklarını Belirtti 

Oruç'un Vazgeçilmezi Ramazan Pidesi, Kırklareli Genelinde Bu Yıl Satış Rekoru Kıracak diye bekleyen fırıncı esafı hüsrana uğradığını ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile Kırklareli kamuoyuna açıkladı.
Kırklarelili fırıncılar 2014 sonrası 2015 Ramazanı'nın da kendilerini hayal kırıklığına uğradığını ifadelerinden eksik etmediği açıklamalarında nedenleri masaya yatırdı.
Bu yıl iftar çadırlarının geçen senelerdeki yoğunluk oranında olmadığı Ramazan'da pide satışlarının hedefledikleri kotanın % 13 altında olduğunu belirten fırıncı esnafı, yaz tatili ve Kırklareli Üniversitesi öğrencilerininde evlerine dönmüş olmaları sebebi ile ŞOK yaşadıklarını işaret ettiler.

Kırklarelili fırıncıların ifadelerine taşıdıkları RAMAZAN PİDESİ,
2013 yılındaki rekor satışları ile zirveye çıktığı yılı mumla arıyor
2013 yılındaki satışları dilinden düşürmeyen Kırklarelili fırıncıların, ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirleri ile paylaştıkları Ramazan pidesi verileri ise, "Ramazan Pidesini Uğursuz 13 vurdu" dedirtiyor.
"2013 yılındaki satışların yarısını yapamıyoruz," ifadeleri ile Ramazan Pidesi satışı ile ilgili açıklamasına devam eden fırıncılar, "13 Gün geride kaldı. Yaptığımız satış ile geçen seneyi mumla arıyoruz. Geçen sene yaptığımız satışların bugün yaptığımız satışların % 10 - 15 önündeydi. 2013 yılında yaptığımız satışlar ise hem 2014 yılının hemde 2015 yani bu yılın çok önündeydi. 13 günlük Ramazan süresi düşünüldüğünde yaptığımız satış,
2013 Ramazan ayındaki 7 günlük satışı,
2014 yılındaki Ramazan ayındaki ise 10 günlük satışı." Diyerek bol 13'lü bir açıklamanın altına imzalarını attılar.
Kırklarelili fırıncılar ayrıca Kırklareli halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek, Ramazan aylarını kutladılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol