“Türkiye’yi Kırklareli yapacağız”

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, teşekkür ziyaretlerine kendisine en çok oyun çıktığı illerden başladı. Bu kapsamda ilk olarak Kırklareli’ne bir ziyaret gerçekleştiren İnce, burada önce kendisine yakın bulduğu Kırklareli Belediye Başkanı ile CHP Kırklareli teşkilatını ziyaret etti. İnce burada yaptığı konuşmada Türkiye’de en çok oy oranının Kırklareli’den aldıklarını belirterek Türkiye’yi Kırklareli gibi yapmak istediklerini söyledi.

Ana muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Kırklareli’nde partililer ve vatandaşlar ile buluştu. İlk olarak Babaeski gişelerde karşılanan Muharrem İnce daha sonra Karacaoğlan köyünü ziyaret etti. Köydeki ziyaretinden sonra İnce Kırklareli Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi parti binasında partililer ile bir araya gelen Muharrem İnce çiçekler ile parti binasına giriş yaptı. Parti Binasında partililer ile selamlaşan İnce sözü ilk olarak CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık’a bıraktı. Çobancık konuşmasında “Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce aramızda. Söz verdiği gibi Erzurum ziyaretinden sonra Kırklarelimize teşrif ettiler. Ben sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum sözü Türkiye’nin geleceğine bırakmak istiyorum” dedi.
“Teşekkürler Kırklareli”
Seçimlerde en yüksek oy aldıkları şehir’e teşekkür eden Muharrem İnce “Türkiye’yi Kırklareli yapacağız” dedi.
İnce; “Sizlere çok teşekkür ediyorum bu yağmurlu günde bizi yalnız bırakmadınız. Tabiî ki kampanya süresince Erzurum’a gidememiştik. Dün Erzurum da idim. Onlardan özür diledim. Kırklareli’ne de sizlere teşekkür etmeye geldim. Türkiye’de en yüksek oy oranını Kırklareli’nden aldık ve Türkiye’yi Kırklareli yapacağız. Bunu başara biliriz” dedi.
“15 milyon oy aldık”  
Hedeflerini yükselteceklerini dile getiren CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce  “Geçirdiğimiz seçimlerde 15 milyon oy aldık. Hedefimiz 15 milyon oyu 30 milyon yapmak. 41 yıldır geçemediğimiz bir barajımız vardı, %30 barajı. 41 yıldır geçemediğimiz %30 barajını geçtik. Şimdi %50 barajını geçeceğiz. Onun için 9 Eylül’de  2019’a kadar bir kampanya. 18-35 yaş arasını partinin 1 milyon 250 bin ve 1 milyon 250 bin üye yapacağız. Üye sayısını ikiye katlayacağız ama bunu gençlerle yapacağız. Biz bu kampanyayı 9 Eylül 2018’de başlatacağız. Umutsuz olmayın. Tünelin ucunda ışık görülmüştür ama tünel bitmemiştir. Türkiye’de bir değişimi başlattık ama gerçekleştiremedik. Unutmayınız değişim rüzgarı esmeye başlarsa değişim rüzgarına karşı iki şey olur. Bazıları değişim rüzgarına duvar örer ve bazıları değişim rüzgarına değirmen yapar. Değişim rüzgarına duvar örerseniz o duvar yıkılır. Değişim rüzgarına değirmen kurarsanız karlı çıkarsınız. Biz bu değişim rüzgarına, Türkiye’deki değişim rüzgarına değirmen kuracağız duvar örmeyeceğiz. Onun için en yüksek oy oranımız olan Kırklareli’nde sizlere teşekkür etmeye geldim” şeklinde konuştu.  
“Devam edecek teşekkür       ziyaretlerimiz”
Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine Kırklareli’nde başlamak istediğini söylenen İnce teşekkür ziyaretlerine devam edeceğini aktardı. İnce “Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerimiz devam edecek. Emin olun bu seçim 5 yıl sürmeyecek. Adım gibi eminim bundan. Parlamento aritmetiği Türkiye’de yaşananlar, Türkiye’de yaşayacaklarımız, ekonominin durumu, dış politikanın durumu hiç merak etmeyin kuantum keki yenilecektir” ifadelerini kullandı.
2020 elinizdeki telefonlar
kullanılmayacak
Teknolojiden bahseden Muharrem İnce  “Elinizdeki cep telefonları silikon yazılımı cep telefonları.20202’de elinizdeki cep telefonlar kullanılmayacak. Kuantum yazılımlı cep telefonları kullanılacak. Onun için moralinizi bozmayın bizler hazırlıklarımızı yapalım. Eğer bir yarıştan galip çıkamadıysak önce oturalım hatalarımızı görelim. Nerde hata yaptık, nerde eksik yaptık. Önce onları tespit edelim sonra hazırlıklarımızı yığınaklarımızı yapalım. Bir yandan önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanırken diğer yandan da Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanmalıyız. Bunu başara biliriz emin olun” şekliden belirtti. Konuşmalarından ardından Muharrem İnce Atatürk Evini ziyaret ederek yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
İnce vatandaşlar ile buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce teşekkür ziyaretleri programı kapsamında saat 17:00’da Paşa Kafe’de vatandaşlar ile bir araya gelerek Kırklareli’ne teşekkür etti.


Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Amacın sadece oy avcılığı içinse o zaman başka Ama Türkiye'yi Kırklareli gibi yapacağız derken bunu kastetmiyorsan ne polur yapma. Senelerdir sizlerin oy deposu olan Kırklareli yerel yönetimlerce sadece çiçek böcek polemik belediyeciliğinden öte gidemedi. Kırklareli'den daha modern ilçe ve beldeleri var malesef. O sebeple Türkiye'yi Kırklareli gibi yapma gözünü seveyim.

  2. Atatürk'çü laik lider aranıyor 08 Temmuz 2018 Pazar 13:10:51

    Partinin medusa başlı mevcut lideri ve gorgonik şürekası yerinde kaldıkça ülkenin zorgonlar istilasını altederek aydınlığa çıkması olanaksız. İnce ise bütünü görecekce görüşü olmayan aynı nakaratla mutfaktaki herşeyi tencereye doldurarak ahçı olduğunu sanan ve eminiz emperyalist bilimin sırf spiritüel bilimlere ulaşılmasını engellemek amacıyla uydurarak kafa karıştıran quantum field batağının quantumunu zırt pırt diline dolayıp ülke sorununa çözüm varsayan onu dinleyenleri çocuk gibi azarlayan deli dolulukla kendini sevimli varsayan ve seçim gecesi kayıplara karışıp milleti yüzüstü bırakan bir liderlik sanısıyla aldanandan öte olmadığını kanıtladı.