Türkiye'nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi ilimize kuruluyor

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize’nin Doğanca Köyü’nde çalışmaları devam eden Pagder-Aslan Plastikçiler İhtisas Özel Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde sanayiciler ile bir araya geldi. Selahattin Minsolmaz, Türkiye'nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi ile bölgemizde yeni iş sahalarının açılacağını duyurdu.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, gerçekleştirdiği ziyarette Türkiye'nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi ile bölgemizde yeni iş sahalarının açılacağını kaydederek şu ifadelere yer verdi: “Vize Doğanca Köyümüzde çalışmaları devam eden Pagder-Aslan Plastikçiler İhtisas Özel Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde sanayicilerimiz ile bir araya geldik.
Organize Sanayi Bölgesi, toplam 65 hektar alan üzerine kuruldu. Genişleme sahaları ile 120 hektar büyüklüğe ulaşacak olan bu modern yapılaşmayla, plastik sektörü üreticileri modern çalışma ve üretme ortamına kavuşacak. Türkiye'nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi ile bölgemizde yeni iş sahaları açılacak. İlimize, Vize ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun.” 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol