Türkiye’nin en büyük motorcu konvoyu Lüleburgaz’dan geçti

Trakya Motosikletler Birliği üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile konvoy halinde Türkiye’nin en büyük sürüşüne imza attılar.

Trakya genelinde bulunan resmi kulüp ve derneklerinde birleşmesi ile oluşan Trakya Motosikletler Birliği Zafer Bayramında Silivri’den Edirne’ye kadar konvoy oluşturdular.

Trakya Motosikletler Birliği Lüleburgaz Sözcüsü Murat Akgül insanlara motosikleti sevdirebilmek ve insanların aklındaki apaçi, çılgın motorcu tanımlamasına son vermek için böyle bir organizasyona imza attıklarını belirtti. Kendisinin “Neredeyiz Murat” olarak tanındığını da belirten Akgül, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Trakya’daki tüm motor sever arkadaşlarımızı bir araya getirmek için yollara düştük. Trakya Motosiklet Birliği olarak bu etkinlikte Trakya’nın ve Türkiye’nin en büyük sürüşüne imza atıyoruz. Motosiklet bir tutkudur.

Biz bu tutkuyu kurallara uyarak hep beraber yaşamak için bir araya toplandık ve çok mutluyuz. Hele bir de bu özel günde birlikte olmak inanın bizi çok mutlu etti.”diye konuştu.

41 Bin Avro’luk motor göz kamaştırdı

Motorcular arasından “Karapire” olarak da tanınan Hayrabolulu ünlü Milli sporcu Ömer Doğan ise 41Bin Avro’luk motoru ile göz kamaştırdı. Trakya’da bu motorun sadece kendisinde bulunduğunu belirten Doğan, Türkiye’de ise birkaç kişide olduğunu söyledi.

Trakya Motosikletler Birliği üyelerinin oluşturduğu konvoyun Lüleburgaz’dan sonraki durağı ise Edirne oldu. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol