Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı taşınmaz 76 milyon 500 bin TL’ye satıldı

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan kararlara göre; Antalya, Edirne ve Kırklareli illerinde yer alan 3 taşınmaz toplam 242 milyon TL'ye özelleştirildi. Bu kapsamda Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, Lüleburgaz ilçesi, Kurtuluş Mahallesinde bulunan taşınmaz ve üzerindeki yapılar, 76 milyon 500 bin TL bedelle satıldı.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yer alan Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, taşınmaz ve üzerindeki yapılar 76 milyon 500 bin TL’ye özelleştirildi.Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre; Antalya, Edirne ve Kırklareli illerinde yer alan 3 taşınmaz toplam 242 milyon TL'ye özelleştirildi. Satışlara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararları şöyle: 
"- Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunca, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi, 531 ada, 1 parseldeki 15 bin 878 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, gerçekleştirilen ihale sonucu 141 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Bossas Yapı Şirketine satılmasına karar verildi.
-Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunca, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Edirne ili, Merkez ilçesi, Sarıcapaşa Mahallesi, 431 ada 17 parseldeki 3 bin 1 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların 24 milyon 500 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Atlas İnşaat Şirketine satılmasına karar verildi.
-Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunca, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Kurtuluş Mahallesi, 334 ada 8 parseldeki 6 bin 630 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların, 76 milyon 500 bin TL ile en yüksek teklifi veren Erdal Alemdar, Eyüp Alemdar, Necmi İzer Ortak Girişim Grubu'na satılmasına karar verildi." (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol