Türkiye Şampiyonu Kasırga, Altıntel’i ziyaret etti

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda 53 kg kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kırklareli Erginspor Kulübü sporcusu ve Duygu Kasırga, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel'i ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Tekvando Türkiye Şampiyonası 12-16 Temmuz 2019 tarihlerinde 1673 sporcunun katılımıyla Sivas Taha Akgül Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvada Ümitler 53 kg kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kırklareli Erginspor Kulübü sporcusu ve Kırklareli Ticaret Borsası personeli Ümit Kasırga’nın kızı Duygu Kasırga, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel'i ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel bu ziyaret için Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan Milli Sporcu Duygu Kasırga'ya teşekkür etti.
Altıntel, “Kırklareli Ticaret Borsası olarak Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında maddi, manevi her türlü desteğimizle yanında olacağız. İlimizi, Ülkemizi temsil edip Bayrağımızı gururla taşıyacağına inancımızın tam olduğunu Milli Sporcumuz Duygu Kasırga'ya başarılar dilerim” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol