Türkiye Oryantiring Şampiyonasına Kırklareli ev sahipliği yapacak

Oryantiring Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Şehit Dilay, Cem Kerman yarışı 18-19 Kasım tarihlerinde Kırklareli Merkez’e bağlı Çukurpınar Köyü’nde ev sahipliği yapacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Kenan Mete gerçekleşecek olan Şampiyonanın mutluğunu yaşadığını belirterek Mete “Gerçekleşecek olan Şampiyonamıza katılım çok yüksek. 

Organizasyonumuzun amacı halkımızı spor’a teşvik etmek. Bu spor dalı şehrimizde yeni yeni duyulur bir halde. Türkiye olarak bu spor’da da büyük başarılara adım atacağımıza inanıyorum”
“Çukurpınar’da gerçekleşecek”
Çukurpınar köyünde gerçekleşecek olan şampiyonaya ilişkin tüm harita çizimlerimizi tamamladık. Bölgemizi şampiyona için çok uygun. Türkiye Oryantiring Federasyonuna da teşekkür ediyorum. İlimizde uzun yıllardır bu şekilde yoğun katılımlı bir şampiyona düzenlenmiyordu. Şampiyonaya yurt içi ve yurt dışından yaklaşık bin sporcu kayıt yaptırdı. Bu rakam bizim için çok güzel”
“Teşekkürler sayın Valim”
“Organizasyonun ekonomik açıdan da kente katma değer sağlayacak. Şuanda otellerde doluluk oranlarının yüzde 75 seviyelerine geldi. Şampiyonanın Kırklareli'nde düzenlenmesinde en başta Valimiz Orhan Çiftçi'ye daha sonra emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol