Türker'in ve tüm Kaynarca'nın mücadelesi sürüyor

Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesi sakinleri, verimli araziden izinsiz toprak aldığı gerekçesiyle söz konusu özel firmaya ait araçları durdurdu. Geçtiğimiz gün Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker önderliğinde gerçekleşen eyleme Kırklareli Belediye Başkanının yanı sıra CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu da katılım gösterdi.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker yaptığı açıklamada; Buradan yaklaşık 600 kamyon toprak çalındı. Biz konuyu tüm mercilere ilettik ve aynı gün Tarım İl Müdürlüğü ekipleri şirkette 27 bin 500 TL para cezası kesti. Çünkü yapılan bir hırsızlıktı ve firma yaklaşık 5 ay önce tekrar buraya geldi ama biz yine halkımızın desteği ile karşılarında durduk.
Şu anda ÇED Raporu gerekli değildir deyip ruhsat verilmiş. Bunu duyduktan sonra biz Edirne Bölge İdari mahkemesine aynı gün dava açtık. Yargı süreci devam ediyor. Bu toprak hepimizin, korumakta görevimiz. Yargı er geç gelecektir. Bize Türk Milleti derler Türk Milleti kanı pahasına canı pahasına topraklarını korur bizde bu topraklar için gerekirse kanımızı da canımızı da vereceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. mustafa karaca 0536-849 57 52 21 Ağustos 2015 Cuma 14:52:12

    sayın başkan kan veya can vermeye gerek yok.olaya sahip çıkılsın yeter.iki tane mafya bozuntusu taşeron mu bizim canımızı alıp kanımızı dökecek.

  2. serdar başkan bugüne kadar seçilenler de dahil vekil olmayı en hakedecek adam. bir yıl içind eyaptığı icraatlar kendi partisinin diğer ilçelerdeki vekillerini bile çatır çatır çatlatıyor. çünkü onun çalışıyor olması diğerlerinin tembelliğini ortaya çıkarıyor. hani nerde kendi ilçesinin başkanı bile destek vermiyor başkana. o canla başla çalışıyor ama.

  3. Serdar başkanın üzerine bir tane daha yok. Diğerleri masa başı başkanları Serdar başkan icracı başkan. Daima halkın arasında onların nabzını yokluyor yaptıklarını şefafça paylaşıyor.

  4. Vekillik yakışır 12 Eylül 2015 Cumartesi 13:49:33

    Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Bey vekil olacak esvapta bir adam. Halkının sorunlarına büyük yüreklilikle eğiliyor peşini bırakmıyor. Allah yardımcısı olsun her yerde. Vecdi Bey de bu gibi çevre platformlarında kendini göstererek şehrine hizmet etmeye çalışıyor ama benim anlamadığım bu şehrin iki vekili daha yok mu ? Hadi biri iktidar vekili ama Turabi Bey neden ortalıkta yok ? Vekil seçildi iş bitti mi ? Hiçbir etkinlikte yok hiçbir konuda ne yaptığını bilen gören yok. Sadece kurdele kesmeler düğünler vs... Bu mudur ?