Türk Polisi 173 yaşında

Polis Teşkilatı’nın 173.Yıldönümü ve polis haftası etkinlikleri kapsamında dün düzenlenen çelenk sunma töreni ve Vali Orhan Çiftçi'yi ziyaretin ardından, şehitlikte bir tören gerçekleştirildi. Günün son programında İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, saat 14.00’dan itibaren tebrikleri makamında kabul etti.  

Kırklareli’nde Polis Haftası etkinlikleri devam ediyor. 10 Nisan Salı günü saat 10.00’da Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Törene Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar ve Kırklareli’nde görev yapan polis memurları katılım gösterdi.
Saat 10.00’da bırakılan çelengin ardından başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’nın teşkilat mensuplarını tebrik edip günlerini kutlamasının ardından tören sona erdi.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden
Vali Çiftçi’ye ziyaret
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar ve beraberindeki heyet, 10 Nisan 2018 Salı günü, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’ye ziyarette bulundu. Vali Çiftçi, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlayarak, huzur, güvenlik ve asayişin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı, teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Vali Çiftçi; “Polislerimiz gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorlar ve ülkemizde kapanmayan birkaç devlet dairesinden bir tanesi. Bu kadar önemli bir görev yapıyorlar. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü kapsamında saat 11:00’da Kırklareli Şehitliği’nde tören düzenlendi. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gerçekleşen törende Şehit Aileleri Şehitlik Anıtı’na çelenk bıraktı. Çelenk’in ardından Kırklareli Müftülüğü tarafından gelen yetkililerce Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar ve beraberindekiler Şehit Mezarlarını ziyaret ederek karanfil bırakarak dua ettiler.
İl Emniyet Müdürü Adalar
tebrikleri kabul etti
Polis Teşkilatı’nın 173.kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, dün makamında tebrikleri kabul etti.
Kurum ve kuruluş müdürleri, belediye başkanları, protokol mensupları İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ı emniyetin kuruluş yıldönümü ve polis haftası dolayısıyla tebrik etti. Dün saat 14.00’da başlayan tebrik ziyaretleri gün boyunca devam etti.
Basın mensupları emniyetin kuruluş
yıldönümünü kutladı
Anadolu Ajansı, Önadım Medya Grubu, Zortul Medya Grubu ve Alternatif Medya Grubu temsilcileri de İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ı ziyaret edenler arasında yer aldı. Basın mensupları, emniyetin kuruluş yıldönümünü ve polis haftasını kutlayarak İl Emniyet Müdürü Adalar’a fotoğraf hediye etti. İl Müdürü Adalar basınla gerçekleştirmiş olduğu sohbette; basının kurum ve kuruluşların çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmada önemli bir görevi olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol