Türk Kızılay’da görev Volkan Göç’ün

27 Şubat Çarşamba Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda yapılan Türk Kızılay Olağan Genel Kurulu ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında gündeme geçildi. Kürsüye gelerek bir konuşma yapan mevcut başkan Ruhan Uzunlar Altıntel, Kızılaylı dostlarla bir arada olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek sözlerine başladı. “Biz yönetim olarak tüzüğümüz gereği 3 dönemi tamamladığımızdan görevi değerli arkadaşlarmıza devrediyoruz. Ama 3 dönem görevimizi layıkıyla la yaptığımız için gönlümüz rahat bir şekilde veda ediyoruz” diyen Altıntel, dönemleri boyunca her Kızılaycının yapması gerekenleri yaptıklarını belirtti.
“Biz her zaman yanlarında yürüyeceğiz”
En büyük eserleri olarak gördükleri Kızılay Binasını geçen hafta açtıklarını söyleyen Altıntel, “Bizden sonra Kızılay bayrağını taşıyacak arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Biz her zaman yanlarında yürüyeceğiz” dedi. Konuşmasını sonlandırırken 9 yıl boyunca beraber çalıştığı yönetim kurulu üyelerini sahne davet eden Altıntel, hepsine teşekkür etti. Konuşmanın sonrasında faaliyet raporu, tahmini gelir-gider tablosu ve gelecek dönem planları okundu. Oylanan maddeler oy birliği ile kabul edildi. dilek ve temennilerin sonrasında seçim maddesine geçildi. Burada listesini Divan Kuruluna teslim eden Volkan Göç, sonrasında bir konuşma yaptı. Konuşmasına tüm Türk Kızılaylıları selamlayarak başlayan Göç, ayrıca Ruhan Uzunlar Altıntel ve yönetimine de görev süresince yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
“Kızılay’ın hizmetlerini bir üst mertebeye
bir üst seviyeye getirmeye gayret edeceğiz”
Yeni yönetim olarak kendilerine çok büyük bir yük düştüğünü belirten Göç bundan sonra bayrağı yükseğe taşımaları gerektiğini ifade ederek, “Yeni yönetimde, bir önceki yönetimden aldığımız destekle feyzle Kızılay’ın hizmetlerini bir üst mertebeye bir üst seviyeye getirmeye gayret edeceğiz. Şunu biliyoruz çok ağır bir yükün altındayız. Çünkü bugüne kadar yapılmış hizmetleri bundan sonra yukarı taşımak zorundayız” şeklinde konuştu. Seçime tek liste olarak giren Volkan Göç ve ekibi yeni dönemde Türk Kızılay Kırklareli Şubesinin yönetimi olarak seçişmiş oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri; Volkan Göç, Ömer Faruk Akkol, Ömer Behiç Gergin, Ali Taşkın Dr. Mümin Evren, Cem Toklucu, İpek Sevim, Metin Eroğlu, Adile Çalışkan.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol