Türk Haber-Sen Genel Başkanlığı’ndan TÜRKAV’a ziyaret

Türkiye Haber Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Önder Kazancı, Kırklareli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı ve Türk Haber Sen Kırklareli Başkanı Volkan Barış Gökçe, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kırklareli Şube Başkanı Can Demirel’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan TÜRKAV Kırklareli Şube Başkanı Can Demirel, “Türkiye Haber Sendikasının vermiş olduğu desteklerden dolayı TÜRKAV Kırklareli Şubesi olarak teşekkür ediyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren Türk Haber Sen’e üye olan arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntıları için çözüm bulmaya çalıştık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte hareket edeceğiz” dedi.
Türkiye Haber Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Önder Kazancı ise, “Sendikamız, çok güçlü bir güven oluşturdu. Memurlarımızın sorunlarını kendimize dert edinmekteyiz. Bizim ortaya koyduğumuz tavır ve mücadele kamu çalışanları tarafından gayet net anlaşılmaktadır. Türkiye Haber-Sen üyeleri davasına sahip çıkmaktadır. Şube olarak verdiğiniz destekten dolayı sizlere ve Kırklareli İl Başkanımız Volkan Başkan’a gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şube’nizin yeni yerinin hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
Demirel, ziyareti dolayısıyla konuklarına teşekkür etti. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol