Turhan Altıntel iddialı!

1 Kasım Seçimlerinde AK Parti'den 2. Sıra Kırklareli Milletvekili Adayı olan Turhan Altıntel, "Bizde bir seçim biter diğeri başlar… Yerel Seçimlerde AK Parti'den Aday Adayıyım… Kırklareli Belediyesi'ni önümüzdeki seçimlerde alıyoruz" diyerek yerel seçimler için startı verdi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'nın Pazar günü Esnaf Sanatkarlar Odası Düğün Salonu'nda yapılan teşekkür yemeğine katılan AK Parti Kırklareli Milletvekili 2. Sıra Adayı, Turhan Altıntel, 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için şimdiden seçim startını verdi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Milletvekili Adayları Turhan Altıntel ve Aytaç Aksoy, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden başta olmak üzere partinin Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları, İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarının katıldığı teşekkür yemeğinde Milletvekili Adayı Turhan Altıntel, yaklaşık 3 yıl sonra 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için şimdiden çalışmaya başlayacaklarını belirterek partililere yerel seçimlerde Kırklareli Belediyesi'ni alma sözü verdi. AK Parti'den Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı olacağını şimdiden açıklayan Altıntel, 1 Kasım seçimlerinde çok iyi bir sonuç aldıklarını, bu başarıyı yerel seçimlere de taşıyacaklarını dile getirdi. Bu seçimlerde bir tabuyu da yıktıklarını açıklayan Altıntel, şunları söyledi;
"Kırklareli'de bir ilki gerçekleştirdik. Şu anda burada AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana hizmet veren il başkanları, belediye başkanları, ilçe başkanları, eski milletvekilleri dahil bir bütün oldu tabuyu yıktı. İnanılmaz mutlu, zevkli, heyecanlı bir seçim kampanyası yaptık. Sevinçten uçuyorum 1 hafta geçti sizleri özledim. Hikmet başkanım bir hafta süre verdi Pazartesi günü çalışmaya başlıyoruz. Bizde seçim biter seçim başlar. Yarından sonra çalışmaya başlıyoruz. Biz üç yıllık bir program yaparak tıkır tıkır dantel gibi örüp ilk seçimde belediye başkanlığını alacağız başka çaresi yok. Şimdi seçim kampanyasına başlarken yaptığımız gibi birlik beraberliği devam ettireceğiz. Selahattin arkadaşımız Milletvekili oldu Ankara'ya gidiyor Kırklareli Milletvekili benim. Vize Milletvekili Aytaç kardeşim. 3 milletvekili çıkardık onun mazbatası var bizim yok ama muhalefet milletvekillerinden üstünüz her işi biz beceririz her işi biz çözeriz. Bu seçimde hepimiz birlik olduk bu tabuyu yıktık. Bundan sonra Selahattin Ankara'da bizde burada bütün ekip olarak o orada projeleri takip edecek biz burada edeceğiz Kırklareli'ne yatırım gelecek, hizmet gelecek. 3 yıl sonra Belediye Başkanlığını almış olacağız. Hedefim var. Hedefi olmayan insanlar başaramaz, önce hedefe kilitleneceğiz sonra bir olacağız, diri olacağız iri olacağız. Hepimiz milletvekilimizin arkasında birlik olacağız. Kırklareli'de bir tarihi değiştireceğiz. Olmayacak diye bir şey yok. Biz bunu başaracağız. Pazartesiden itibaren herkesi çalışmaya davet ediyorum."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bunun için iyi çalışmalısınız. Şimdiki hatta bundan önceki belediyenin başarısızlıkları taş üstüne taş koyamamasına rağmen hala Kırklareli belediyesini alamıyorsanız bir sorun var demektir. Bunu aşmak için çok çalışmalı ve şimdiki belediyeyi sürekli mercek altında tutarak halka inmelisiniz. Başarılar.