Tuna Soykan, “Yetkiyi aldığımızda Kırklareli’ni bir marka şehir haline getireceğiz”

Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu
kapsamda cuma akşamı yoğun katılımla önce yürüyüş
gerçekleştirildi, ardından Sabahattin Ali Sokağı’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla bir miting düzenlendi.

Millet İttifakı Adayı Mehmet Tuna Soykan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan, İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, belediye meclis üyesi adayları ve partililer, ilk olarak seçim ofisinden Sabahattin Ali Sokağı’na yürüdüler. Ardından kurulan platformda Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı vatandaşlara seslendiler.
Kırklareli’yi marka şehir haline getireceklerini söyleyen Millet İttifakı Adayı Mehmet Tuna Soykan, projelerinden tek tek bahsetti. Eğitimden spora, kültürden tarıma kadar her alanda hayata geçireceği projelerini anlatan Tuna Soykan, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin devamlı arkasında oldum. Partimin başarısı için mücadele eden birisiyim. Kırklarelili olmanın tadını ve huzurunu sizlerle birlikte yaşıyorum. Şimdi Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım ve sizden bana yetki vermenizi bekliyorum. Yetkiyi aldığımızda Kırklareli’yi bir marka şehir yapma azmindeyiz. Birçok projemiz var. Pınar Mahallemizde bir şehir meydanı projemiz var. Atatürk Mahallemizde bir rekreasyon alanı projemiz var. Bademlik Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde de rekreasyon alanı projemiz mevcut. Yayla Mahallesi’ne çıkmak için bir nostaljik tramvay ya da füniküler hattı düşüncemiz var. Kırklareli Belediyesi bünyesinde oluşturulacak bir konservatuar projemiz var. Yetenekli müzisyenlerimizi orada yetiştireceğiz. Vilayet Meydanımızı yaylaştırma projemiz var. İstasyon Caddesi’ne artık sığmıyoruz ve orasını genişletmek istiyoruz. İstihdama yönelik belediyemizle yapacağımız projelerle gençlerimize iş sağlama azmindeyiz, bu projeleri ürettik ve bundan birçok yerde bahsettim. Kırklareli’ni kültür ve tarih kenti yapmak istiyoruz. Şehrimizde 8000 yıl öncesine uzanan kazılar var ve bunları pazarlamamız lazım. Kırklareli’yi ülkemize tanıtmamız gerekiyor. Bunu bugüne kadar yapamadık, inşallah biz geldiğimizde sizlerle birlikte yapacağız. Kırklareli’nde tarım yapan insanlarımız tarlalarını terk ettiler. Köylerini terk edip buraya gelmeye başladılar. Halbuki Trakya toprakları ülkemizin en verimli topraklarından. Kırklareli’nde ekoturizmi geliştireceğiz ve şehrimizin yöresel ürünlerini özellikle büyükşehirlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin olduğu belediyelere pazarlama projemiz var. Bu sayede insanımızın cebine para girecek ve Kırklareli’nde refah artacak. Her mahalleye kreş projemiz var.
Çalışan annelerimizi rahat ettirmek, çocuklarımıza güvenli bir biçimde bakmak için bütün mahallelerimize birer kreş açacağız. Üniversite öğrencilerimiz için açacağımız gençlik merkezlerinde ücretsiz olarak sanatsal eğitimler verilecek. Genç kart ile üniversite öğrencilerinin ulaşımdaki giderleri azalacak. Bilim Parkı ile çok özel hizmetler vereceğiz. Otobüs duraklarında ücretsiz olarak internet hizmeti vereceğiz. Üreten kadın merkezi kurarak kadınlarımıza istihdam sağlayacağız. Yaşlı insanlar için huzur köyü projemiz var. Bu projenin içerisinde tek katlı evler, merdiveni olmayan düz ayak mekanlar oluşturulacak. Burada ambulansı, reviri, doktoru, hemşiresi olan mekanlar oluşturulacak. Yaşlılarımız ömürlerinin sonunda bu köyde rahat edecekler. Çocuklarımızı sağlıklı yaşama teşvik etmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spora teşvik edeceğiz. Her yıl 1000 sporcu yetiştirecek bir projemiz var. Buradan Kırklarelisporumuza da destek vereceğiz ve bizim sporcularımız Kırklarelispor’da top koşturmuş olacak. Şehrimizin birçok noktasına yürüme ve bisiklet yolları yapacağız.
Bu projeleri yaparken bildiğiniz gibi İyi Partili dostlarımızla birlikteyiz. Bir ittifak kurduk ve projelerimizi onlarla birlikte gerçekleştirmek üzere onlara belediye meclis listemizde yer verdik. Onlara sizden destek bekliyorum. 31 Marttan sonra belediye hizmetlerini daha üst düzeyde sürdüreceğiz. Belediye daha güvenilir daha şeffaf olacak. Belediyeye yatırdığınız her kuruşun hesabını vereceğiz.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin 51 ilinde CHP ve İYİ Parti bir iş birliği yaptı. Bazı şehirlerde Kırklareli’nde olduğu gibi İYİ Partili arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayını destekliyorlar. Bazı yerlerde ise Balıkesir, Manisa, Denizli ve diğer başka illerde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Partili adayları destekliyor. Sizden ricam altı oka nasıl oyunuzu veriyorsanız, İYİ Partili arkadaşların aday olduğu yerlerde İYİ Parti ambleminin altına oyunuzu basınız. Eskiden beri Cumhuriyet Halk Partisi’ni savunanlar, partisi için mücadele edenler başka bir yere mühür vurmazlar. Kırklareli’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka bir yere oy vermek bize yakışmaz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Aaaa ikinci vekilimiz varmış... 26 Mart 2019 Salı 11:17:51

    Aaaaa Kırklareli ikinci vekili Turabi beyi meydanlarda görebildi nihayet. Ben şok !

  2. -ceğiz -cağız edebiyatı 27 Mart 2019 Çarşamba 10:12:04

    Marka şehir yapaCAĞIZ. Offfffff bu -ceğiz -cağız edebiyatı artık baydı. Maketten proje ev satar gibi bilgisayar animasyonlarıyla hazırlanmış proje unumlarıyla kandırmacaya gerek yok. Neyi yapabileceğinizi neyi yapamayacağınızı herkes biliyor artık. Sanki Kırklarelimiz bugüne kadar sizin partiniz tarafından yönetilmedi. O zaman niye yapılmadı peki ? Başka şehirler ikibinli yılların ikinci çeyreğini planlarken biz daha 1900lerins onunu yaşıyoruz. Yeter.