“Tüm vatandaşlarımızı kan bağışlamaya davet ediyorum”

Türk Kızılay Kan Toplama Çadırı haftasonu boyunca Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlardan kan bağışlarını topladı. Kan bağışında bulunanlardan birisi de Kırklareli Valisi Osman Bilgin oldu. #kandostum etiketi ile organize edilen kan bağış kampanyasına katılım gösteren Vali Bilgin her vatandaşı kan vermeye çağırarak; “Sokağa Çıkma Yasağı Kan Bağışlarınıza Engel Değil! Kan ve Plazma bağışlarınız için kanver.org'den randevu alıp, en yakın kan merkezine giderek birçok insana umut olabilirsiniz” dedi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 26 Aralık Cumartesi günü Türk Kızılay Kan Toplama Çadırına giderek kan bağışında bulundu.
Sokağa Çıkma
Yasağı Kan
Bağışlarınıza Engel Değil
2 gün boyunca devam eden ve kan verecek kişileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf bırakan uygulamada vatandaşlar kan bağışında bulunuldu. Kırklareli Valiliği tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada; “Covid-19 salgını nedeniyle artan kan ihtiyacına destek olmak amacıyla Kızılayımızın 26-27 Aralık 2020 tarihleri arasında ilimizde düzenlediği #kandostum kan verme etkinliği kapsamında Valimiz Sayın Osman Bilgin, Özgürlük ve Demokrasi Meydanında kurulan Kızılay Kan toplama çadırına giderek kan bağışında bulundu.
Vali Bilgin, tüm vatandaşlarımızı Kan vermeye davet etti.Sokağa Çıkma Yasağı Kan Bağışlarınıza Engel Değil!Kan ve Plazma bağışlarınız için http://kanver.org'den randevu alıp, en yakın kan merkezine giderek birçok insana umut olabilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.
Türk Kızılay Kırklareli Şubesi BaşkanıVolkan Göç yaptığı açıklamada; “Hafta sonu, Valimiz sayın Osman Bilgin, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genç Kızılay Ekibimiz, Siyasi Partilerin Değerli Başkanları ve Üyeleri ve halkımızın yoğun katılımıyla, Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda KanDostum mottosuyla "Kan Bağışı" etkinliği düzenledik.
Nice hastalara şifa, ihtiyaç sahiplerine derman ve doğada bir fidanın hayat bulmasına vesile oldukları için tüm değerli bağışçılarımıza ve aziz milletimize en derin şükranlarımızı sunarım” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol