Tüm sağlık personelleri “Yılın Annesi” seçildi

2021 yılında  Covid-19 Pandemi mücadelesi sürecinde ilimiz sağlık camiasına verdiği desteklerden ötürü Türk Anneler Derneği Genel Merkezinin önerisiyle tüm sağlık personelleri “Yılın Annesi” seçildi. Bu kapsamda yapılan törende İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit’e, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi ve Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı yöneticilerine Anneler Derneği başkanı Aynur Yadalı ve dernek üyeleri tarafından plaket takdim edildi. 

Türk Anneler Derneği Genel Merkezinin önerisiyle 2021 yılında Covid-19 Pandemi mücadelesi sürecinde ilimiz sağlık camiasına verdiği desteklerden ötürü tüm sağlık personelleri “Yılın Annesi” seçildi. Türk Anneler Derneği Kırklareli Şube Başkanı Aynur Yadalı, Başkan Yardımcısı Nilgün Özdil, Dernek Üyeleri Hülya Koyucu, Zuhal Tarcan ve Ayşegül Tanrıverdi’ nin, sağlık yönetici ve sağlık personellerinin katılımıyla mini bir tören gerçekleşti.

Törende İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit’e, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi ve Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı yöneticilerine Anneler Derneği başkanı Aynur Yadalı ve dernek üyeleri tarafından plaket takdim edildi. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yılın insanı deseydiniz 17 Haziran 2021 Perşembe 20:36:58

    "Yılın Annesi" sertifikasıyla evine giden sağlık çalışanına karısının ilk tepkisi: "Zaten senden biraz kuşkuluydum işte ortaya çıktı. Söyle şimdi sen ne zaman anne oldun?