Tüm Kırklareli yakından takip etti

Kırklareli il genelinde okulları ve spor kulüplerini kapsayan halk oyunları yarışması 18 Şubat Cumartesi saat 14.00’da Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. 16 ekibin katılımı gerçekleşen yarışmada 9 jüri üyesi 1.yi seçmek için oldukça çaba sarf etti. 

Kırklareli’nde neredeyse her yıl düzenlenen ve birçok okulun kıyasıya mücadele ettiği halkoyunlar yarışması 18 Şubat saat 14.00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
8 okul ve 8 kulübün katılımı ile gerçekleşen yarışmada okullar en iyi performansını sergiledi. İl genelinde okulları kapsayan ve Lüleburgaz’dan Babaeski’ye birçok okulun oyunu ile izleyicileri mest ettiği yarışmaya öğrenci velileri ve arkadaşları da katılım gösterdi.
Geç saatlere dahi süren oylamada jüri üyeleri 1.yi seçmek için oldukça zorlandı. Yöresel kıyafetler ile gösterileri sergileyen öğrencilerin mutluluğunu gözlerinden okundu. Böylesine bir organizasyonda çocuklarını tribünlerden izleyen veliler duygu dolu anlar yaşarken; “ Böylesine bir organizasyonda ve böylesine bir kalabalık ile çocuklarımızın buluşması bizleri çok mutlu ediyor. Hobi olarak başladıkları halk oyunlarını bir adım ileriye götürerek yarışmaya girmeye hak kazandılar.
Gerçekten çok mutluyuz hem onların burada olmasından hem de bu kadar izleyici önünde yeteneklerini göstermelerinden oldukça mutluyuz. Umuyoruz ki en iyi olan kazanır, dostluk kazanır. Hepsi bizim çocuğumuz sonuçta bütün ekiplere başarılar diliyoruz” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol