Tuğçe ve Ali birlikte geçirecekleri bir ömür için imzayı attı

Tuğçe ve Ali birliktelikleri için verdikleri sözü, düğün ile taçlandırarak birlikte geçirecekleri yeni hayatlarına adım attılar. Bircan ve Mustafa Özhan’ın kızları Tuğçe Özhan ile Kırklareli’nin tanınan isimlerinden Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil’in kardeşi Ali Yeşil yeni hayatları için aldıkları büyük kararı yaptıkları düğün ile taçlandırdı. 20 Ağustos Cumartesi akşamı başlayan düğünde Tuğçe ve Ali’nin sevenleri ve dostları onları yalnız bırakmadı.
Kırklareli - İstanbul yolu üzerinde bulunan Sidelya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün saat 20.00’da başladı. Çok sayıda misafirin katılım gösterdiği düğün, Tuğçe ve Ali çiftinin salona girip dans etmesiyle başladı. Alkışlar eşliğinde salona giren mutlu çiftimiz hoş bir müzik eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdi.
Misafirlerini “Sevgiyle dolu birlikteliğimizi sonsuza taşıdığımız bu mutlu günümüzde dostlarımızı da aramızda görmek dileğiyle…” diyerek davet ettikleri bu güzel düğünde ilk danslarını yapan çiftimiz sevenlerinin alkışları arasında düğün pastasını da kestiler. Birlikte kestikleri pastayı birbirlerine de ikram etmeyi unutmayan çiftimiz daha sonra kendileri için hazırlanan takı törenine geçti.
Gece geç saatlere kadar süren düğünde yakınları genç çift ile fotoğraflar çekinmeyi de unutmadı. Düğün daha sonra müzik eşliğinde yapılan eğlencelerle devam etti.
Biz de Önadım Medya Grubu olarak genç çiftimize yeni hayatlarında mutluluklar dileriz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol