Transferler zincirine yeni halka

"26 yaşındaki Kaan Timuçin Konuk Kırklarelispor'a evet dedi"
Kırklarelispor şu sıralar transferde büyük atağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde Sarıyer'den Bayrampaşaspor da oynayan Zekeriya Kaçaroğlu'nu kadrosuna katarak, yeni sezona güçlü bir kadro ile giriş yapacağının sinyalini verdi.
Çalışmalarını dikkatli ve titiz bir şekilde sürdüren Kırklarelispor yönetimi, Pazartesi günü görüşmelerini tamamladığı, Sarıyer'de sol bek oynayan Kaan Timuçin Konuk'u 2 yıllığına kadrosuna kattı.
Kırklarelispor kulübü binasında atılan imzalarla Kaan Timuçin Konuk, 2 yıllık sözleşme ile yeşil-beyaz'a transfer oldu.
"Kaan Timuçin Konuk"
Kırklarelispor'un 2 yıllığına kadrosuna kattığı Konuk, 26 yaşında Malatya doğumludur Konuk, futbol mevkii olarak sol bek olan bölgede oynamaktadır. 2.Ligde en son Sarıyerspor takımında futbol hayatına devam etmekte idi. Yaklaşık olarak 1. sezon geçirdiği Sarıyerspor da, toplam 26 maça çıktı.
"Can, yavaş gidelim hep gidelim, hızlı gidenleri gördük"
2015-2016 sezonunu tamamlayan Kırklarelispor, bu yıl ki hedefini üst sıralarda yer alıp bir üst lige çıkmak olarak belirleyerek takımı güçlendirici transfer çalışmalarına başladı.
1 Temmuz itibariyle yeni sezonun startını verecek olan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor'da, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda hem geçen sezon kemik kadroda yer alan oyuncuları yeniden renklerine bağlamak hem de Kırklarelispor'a en iyi faydayı sağlayabilecek başarılı isimleri kulübe getirebilmek adına çalışan yönetim, yeni sezon planlarını yavaş yavaş netleştiriyor.
Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle takip eden Kırklarelispor yönetimi nokta transferler yaparak hedefe ulaşmak istiyor.
"Bu bizim ayak seslerimiz"
Kulüp Başkanı Volkan Can, bu yıl ligde başarılı olmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyleyerek, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ifade etti. Bu sezon en iyi sporcuları takıma kazandırmak istediklerini vurguladı.
Özellikle dış transfer çalışmalarını önemsediklerini aktaran Can, "Kırklarelispor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve yeni transferler ile de takımın gücüne güç katacaklarını dile getirdi.
"Hedef 1. Lig"
Bu sezon artık Kırklarelispor hak ettiği yerlere gelmeli. Ligde tecrübemiz yeterince arttı.
Bu başarıların devam edebilmesi adına, takımımızın daha iyi noktalara gelmesini sağlamamız gerekiyor diyen Can konuşmasının devamında "Bizim için önemli olan ligin dengesini bozarak, tüm rakiplerimiz karşısında üstünlük kurmak.
Geride kalan sezonlarda, rakiplerimizin böyle bir korkusu yoktu. Çünkü bizim birçok sorun ve problemle mücadele ederken, gruptaki rakiplerimiz karşısında yaşadığımız konsantrasyon bozukluğu, maçın kaderini değiştiriyordu. Bu durumu yeni sezonda tamamen değiştirdik ve artık çok daha güçlü bir takımız.
Şampiyonluk mücadelesinde biz de varız. Bu işin en önemli sırrı, arkanıza aldığınız taraftarınızın gücüdür. Bu güç size zirveye kadar taşır.
Taraftar desteği hemen her maçın kaderini belirleyebilecek niteliktedir. Kırklarelispor da taraftarıyla bir bütün olmuş, onların gücünü arkasında hissettiğinde elinden hiçbir başarıyı bırakmayacak bir kulüp, bu denli duygularla Kırklarelispor camiasının arkasında duran, her türlü desteği karşılıksız gösteren tüm Kırklarelispor taraftarı ve halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki taraftar bir takımın her şeyidir.
Biz bu zamana kadar, halkın ve şehrin bize olan güvenini arkamızda her zaman hissettik. Bundan sonraki süreçte de iyi sonuçları hep birlikte yaşamak dileği ile herkese Kırklarelispor camiası adına teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol