Trakya'yı Kıskandıran Başkan

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, gazetemize beldede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her zaman insan odaklı çalıştıklarını söyleyen Türker, Kaynarca halkının en iyisini hak ettiğini belirtti. Medya grubumuzun kendisine gerçekleştirdiği ziyarette yılın 365 günü faal olduklarını belirten Serdar Türker, Kaynarca Belediye Meclisinin doğalgaz getirilmesiyle ilgili kararın Gazdaş’a iletildiğini kaydederek; “Pınarhisar ilçemize doğalgaz gelmesi durumunda bu hattan Kaynarca ve Üsküp beldelerimiz de faydalanabilecek” dedi. 

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, gazetemize beldede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Her zaman insan odaklı çalıştıklarını söyleyen Türker, Kaynarca halkının en iyisini hak ettiğini belirtti. Medya grubumuzun kendisine gerçekleştirdiği ziyarette yılın 365 günü faal olduklarını belirten Serdar Türker, Kaynarca Belediye Meclisi’nin
doğalgaz getirilmesiyle ilgili kararın Gazdaş’a iletildiğini kaydederek; “Pınarhisar ilçemize doğalgaz gelmesi durumunda bu hattan Kaynarca ve Üsküp beldelerimiz de faydalanabilecek” dedi.
Türker diğer hizmetlerle ilgili olarak da şunları anlattı:
24 saat hizmet
“Rahmetli Mustafa Koç’un beldemize hediye ettiği arabayı halka hizmet aracı yaptık. Hastası olan, bebeği rahatsızlanan, arabası olmayan ve yaşlı vatandaşlarımız için bu araç 24 saat hizmette. Sağlık Ocağı ya da hastaneye ulaşım sağlıyoruz. Ekmek fırınımız ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıtıyor. Kütüphanemiz ve spor sahalarımız sayesinde gençlerimiz sosyal aktivite imkanı buldu. Yaptığımız herşey vatandaşımızın rahatlığı ve konforu içindir. Girişimlerimiz sonucu beldemize PTT Şubesi de açıldı.”
Kültür, sanat, spor ve
çocuklar unutulmadı
Yeni projeler hakkında da bilgi veren başkan Türker, 250 yıllık taş değirmenin etrafını piknik ve mesire alanı olarak düzenlemek istediklerini belirtti. Bu alanda 600 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yolu yürüyüş platformu olarak kilit taş ile döşeyeceklerini aktardı. Türker ayrıca beldede su ve güneş enerjisi sistemleri kurmak istediklerini anlatarak, belediyeye ait 8000 metrekarelik bir arazinin bu iş için uygun olduğunu söyledi. Bununla ilgili olarak bakanlığa projelerini sunduklarını açıkladı.
Kaynarca’da kültür ve sanat etkinlikleri ile çocuklara yönelik aktiviteleri de ihmal etmediklerini anlatan Türker; “Sömestr tatilinde karne hediyesi olarak Uçan Eller Kukla Evi beldemize geldi. Çocuklarımız çok mutlu oldular. Muhtelif zamanlarda Kaynarca’da tiyatro gösterileri oluyor” diye konuştu.
Kardeş belediye Beylikdüzü
Beldede geliştirdikleri projeler için proje odaklı çalışan kurumlara başvuracaklarını ifade eden Serdar Türker; “Kardeş belediyemiz Beylikdüzü Belediyesi de her zaman çalışmalarımıza destek vermektedir. Buradan Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz” şeklinde konuştu. Belediye
olarak beldedeki üretici ve çiftçilerin sorunlarıyla da ilgilendiklerini belirten Türker; “Konusuna göre ilgili kurumlarla sürekli iletişim halindeyiz. Şu anda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile koordineli çalışıyoruz. Burada çiftçimizin yılda 2 kez mahsül alması için uğraşmaktayız“dedi. Spor konusun da hassas olduklarını söyleyen Türker, “Kaynarcasporumuz Süper Amatör’de oynuyor. Maddi ve manevi olarak her zaman takımımızın yanındayız” ifadesinde bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol