Trakyalı Başkanlardan Ankara çıkarması

“Türkiye 2053 vizyonunu da, 2071 hedeflerini de AK Parti’yle gerçekleştirmeye devam eder”
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, beraberindeki Trakyalı İl Başkanları ile birlikte gittiği Ankara’da çeşitli bakanlarla görüştü. İlin sorunlarını ve beklentilerini ilgili Bakanlıklara ileten Çiler, destek istediklerini açıkladı.
AK Parti’nin 16’nci kuruluş yıldönümü için Ankara’ya giden AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, beraber gittiği Trakya’daki Edirne, Tekirdağ’ın yanı sıra Çanakkale, Bolu, Düzce ve Manisa İl Başkanları ile birlikte çeşitli bakanlıkları ziyaret ettiler.
14 Ağustos 2017 günü AK Parti’nin kuruluş yıldönümü için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Sincan Harikalar Diyarı’nda düzenlenen törene katılan Çiler, buradaki kutlama programının yanı sıra Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.
Ankara’ya İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile hareket eden Çiler, Ankara’daki Bakanlık temaslarını ise Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bolu, Düzce ve Manisa AK Parti İl Başkanları ile birlikte gerçekleştirdi.
Çiler, Ankara’da ilk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı makamlarında ziyaret etti. Burada Çiler, Kırklareli’nin sorunları ve ihtiyaçları hakkında Bakan ve Bakan Yardımcılarına bilgilendirmede bulundu. Yatırım ve projelere destek istedi. Çiler, gerçekleştirdikleri görüşmelere ilişkin olarak yaptığı açıklamada;
“AK Parti’nin 16’ncı Kuruluş Yıldönümü için gittiğimiz Ankara’da Sincan Harikalar Diyarı’nda Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Partimizin 16’ncı kuruluş yıldönümüne katıldık. Bu programın yanı sıra gerek bölgemiz gerekse ilimiz Kırklareli için neler yapabiliriz, nasıl yardımcı olabiliriz bunun peşine düştük. İl Başkanlarımız ile birlikte bu maksatla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi ile görüşmelerde bulunduk. Onlara ilimizin sorunlarını anlattık devam eden ve bekleyen projeler için destek istedik. Bakanlarımız da sağolsunlar ilimiz için gerekli desteği bu güne kadar verdiklerini bundan sonrada vermeye devam edeceklerini söylediler.
Biliyorsunuz son yıllarda özellikle bölgemizde ciddi yatırımlar yapıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın bölgede gerçekleştirdiği ve halen devam eden milyonlarca lira değerinde yatırımları var. Çeşitli sulama projelerinden arıtma tesislerine kadar son birkaç yılda 30’a yakın proje ya hayata geçti ya da temeli atıldı. Bizler gerek bu projelerin tamamlanması noktasında gerekse yenileri ve ihtiyaç duyulanlarını Sayın Bakanımız ve Bakan Yardımcımıza anlattık. Yine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ile görüştük. İlimizin beklentilerini aktardık. Onlardan ilimiz için bazı sözler aldık. Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek yeni yatırımlarla bunları zaten vatandaşlarımızda görecek. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da en alt kademedeki AK Partili’den en üst kademedeki AK Partiliye kadar birlikte halkımıza hizmete devam edeceğiz. Parti olarak ‘Durmak Yok Yola Devam’ dediğimizde kimileri bunu espri konusu yapmıştı ancak aradan geçen 16 yılda verdiğimiz sözlerin takipçisi olduk hayata geçirdik. Geçen 16 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi; Biz milletimizle aynı yoldan geçmeyi, aynı sudan içmeyi, aynı türküleri söylemeyi, aynı duaları etmeyi sürdüğümüz müddetçe Türkiye 2053 vizyonunu da, 2071 hedeflerini de AK Parti’yle gerçekleştirmeye devam eder” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Recep Tayyip Erdoğanın partide köklü değişikliklere gideceğiz. Türkiye genelinde İl ve ilçe yönetimlerini değiştireceğiz açıklamalarından sonra bu ziyaretin olması çok ilginç aslında ilginç değilde Kırklarelinde AKP nin oy oranlarını gördüğümüzde Kırklareli il başkanlığının iyi çalışmadığı aşikar.NOT:Recep Tayyip Erdoğanın sözü :Kesinlikle bu bir tasfiye değildir Beni neden görevden aldılar diye küsmesinler hele heleki makam mevki için davayı terk etmesinler metal yorgunluğu olanları alıp yerlerine daha girişken iş yapan 2023 vizyonuna uygun kişileri getireceğiz diyor açık ve net