Trakya'da Dijitalleşme Hareketi Başladı

Dijitalleşen işletmelerin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilmelerine olanak sağlanması başladı. Proje kapsamında her firmanın ve girişimcinin kendi alan adı altında online dünyada var olabildiği gibi kurdulan dijital platformun da üyesi olacaktır.7/24 erişilebilir teknoloji desteği ile bölgemizin dijital dönüşümüne öncülük etmeyi ve ülkemizin küresel arenada rekabet gücünü arttırarak uluslararası ticarete güç katmayı hedefleniyor. Bu kapsamda, E-ticaret/ e-ihracat tabanlı iş modelleri için Trakya’daki KOBİ’lerine hizmetler 1 yıl boyunca ücretsizdir.
İmkan olarak şu hizmetler yer alıyor:
Alt Yapı Kurulum Desteği
E-ticaret ve e-ihracat yapmanızı sağlayan ve kendi alan adınız altında çalışan B2B ile B2C özelliklerine hakim, yeni nesil altyapı kurulumu.
Mobil Ticaret Desteği
Kurulan tüm e-ticaret ve e-ihracat sistemlerinin mobil uyumluluk desteği ile mobil dünyada kolay ticaret yapabilirsiniz.
Ortak Satınalma Desteği
İşletmeniz için satın alacağınız kargo, lojistik ve ödeme sistemleri entegrasyonu gibi ek hizmetlerde platform avantajlarından faydalanarak maksimum kazanç sağlayabilirsiniz.

Dijital Platform Üyeliği
Kendi sitenizden satış yapacağınız ürünlerin tek bir platform üzerinden yerli ve yabancı müşterilere ulaştırılması.
Eğitim ve Strateji
Destek kapsamı boyunca planlanan 48 adet eğitime erişim olanağı ve yeni iş planınızda size yol gösterecek stratejik planlama desteği.
Çoklu Dil Desteği
Çoklu dil desteği ile ürünlerinizi farklı ülkelere ve farklı para birimleriyle satışa açabilir, ihracatın sınırsız dünyasına taşıyarak satışlarınızı ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz.
Platform ve Ekosistem
Dijital Trakya Projesi ile KOBİ’lerin yaptıkları ticareti geliştirmeye, üretimlerinde ve işlerinde ki katma değerini artırmaya odaklanılır. İşletmeler bölgesel ve sektörel pazaryeri anlayışında olup aynı zamanda ise kendi marka veya alan adları ile ticaret yapabilmelerine olanak sağlar.
Platform, hiçbir yazılım bilgisi veya kodlama gerektirmeden KOBİ’lerin kendi dillerinde ticaret yapmalarına imkan verir. Tamamen milli ve yerli sistemlerle geliştirilmiş bulut bilişim teknolojisi, dijital pazarlama ve teknoloji kullanım konusunda somut destek hizmetleri sağlar
Güç birliği platformu dijitalleşmede fark yaratıp milli hedefler için önem kaynağı olacaktır.
7/24 çalışan teknoloji desteği ile Trakya’nın dijital dönüşümüne öncülük etmek ve bu sayede ülkemizin küresel arenada rekabet gücünü arttırarak uluslararası ticarete güç katmak hedefleniyor. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol