Trakya talihlisini arıyor

Hayat pahalılığı, televizyon ve sosyal medyadaki şaşalı yaşantı günümüz Türkiyelisini ister istemez; "ya tutarsa" dedirtip şans oyunlarına yönelmesini sağlıyor. Bu talebe cevap vermekte şimdiye kadar geri kalmayan Milli piyango idaresi (sayısal loto, on numara, şans topu, süper loto, kazı kazan, milli piyango biletleri) çeşitli oyunlarla vatandaşı zengin etmeye, etmese de oyun oynayan kişileri hayal kurdurmaya devam ediyor.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde Ankara ve Tekirdağ'dan altı bilen iki kişi toplam yedi milyonluk ikramiyenin sahibi oldu. Trakyalı olarak büyük ikramiye sevincinin en az yaşanmış yerlerden olan bölgemiz bu kez şeytanın bacağını kırdı. 3.5 milyonluk ödül, şans oyunlarında büyük ikramiyeyi sıkça kazanmaya alışkın olan Çankaya'da heyecan yaratırken, 27 bin 800 nüfuslu Tekirdağ'ın Malkara ilçede herkes 3 milyon 5 bin 332 lira 30 kuruşun sahibini merak ediyor.
Tekirdağ Malkara da vatandaşın gözü " o talihli benim" diyecek kişiyi arıyor. İkramiye merak edenlere çıksaydı 5 TL ye cinayet işlenen ülkemde ortaya çıkarlar mıydı bilinmez, şu anda bilinen tek şey yeni liramıza göre 1 milyoner daha eklendi zenginler listesine.Malkara'da kuponunun yatırıldığı bayiinin işletmecisi Timuçin Kayan, ikramiyenin kendi bayisinden yatırılan kupona isabet etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Şimdi herkes birbirinden şüphelenir oldu. Şanslı talihliye buradan seslenmek istiyorum. Şans kuponunun fotokopisini bizlere gönderir ya da kendisi getirirse çok memnun oluruz. Büyük ikramiye Malkara için hayırlı olsun. İnşallah o kadar parayı iyi kullanır" dedi. 27 bin 800 nüfuslu Malkara'da talihli henüz ortaya çıkmadı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol