Trakya Tanıtım Günleri başlıyor

1. Trakya Tanıtım Günleri 19 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da protokol açılışı ile başlayacak. 4 gün sürecek etkinliği Önadım Medya Grubu da yerinde takip edecek. Kırklareli kamuoyu, anlık olarak fotoğraflı ve videolu yayınlar ile bu etkinlikten haberdar edilecek.

Trakyalılar Vakfı’nın girişimleriyle; Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne Valilikleri ile Trakya Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında ilk kez gerçekleştirilecek olan 1. Trakya Tanıtım Günleri 19 Nisan tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde başlıyor. 1200 metrekarelik kapalı alanda üç ilin tanıtımları yapılacak, 3000 metrekarelik açık alanda ise tanıtımla ilgili aktiviteler hayata geçecek.
Kapalı alanlar dumansız gıda alanı olarak adlandırılıyor. Burada il, ilçe ve belediyeler ile STK’lar, esnaf ve çeşitli platformların materyaller eşliğinde tanıtımları olacak. Burada kurulan stantlarda yöresel gıdalar, el emeği ürünler, lokasyona ait yerel unsurlar ziyaretçiler ile buluşacak. Açık alan ise dumanlı gıda alanı olarak belirtildi. Burada Kırklareli ve Tekirdağ köftesi, Edirne ciğeri gibi çok çeşitli ürünlerin tanıtımı ve satışı gerçekleştirilecek. Açık alanda ise ayrıca, sergiler, konserler, konuşmalar ve halkoyunları gibi farklı programlar gelenler ile buluşacak.
Protokol nezdinde katılımın da olacağı bu organizasyona üst düzey devlet temsilcilerinin de katılması bekleniyor. Trakya Tanıtım Günleri’nin protokol açılışı Perşembe günü saat 14.00’da yapılacak. Organizasyonun teknik sorumluluğunda sektörün önemli isimlerinden Ruan Fuarcılık’ın imzası var. Trakya Tanıtım Günleri’nin, PR çalışmaları halen devam ediyor. 4 gün sürecek olan ve 22 Nisan’da sona erecek etkinliğe 700 bin ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor. Kırklareli bu fuarda, köfte, peynir, hardaliye, sucuk gibi ürünlerinin yanı sıra kültürel, sosyal, turistik ve coğrafik tanıtım unsurları ile bulunacak. Önadım Medya Grubu’da bu önemli etkinliği yerinde takip ederek program boyunca canlı yayınlar ile kamuoyunu bilgilendirecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Güzel girişim ama 18 Nisan 2018 Çarşamba 17:32:35

    Trakya Tanıtım Günleri güzel girişim fakat nedense EMITT için de aynısı geçerli Edirne günleri gibi baskın halde kutlanıyor. Bütün tanıtım Edrne etrafında kuruluyor. Bu kadar da değil. Bizim yetkililerimiz de Kırklareli'yi daha baskın tanıtmalılar. Katılımlar çok zayıf.