Trakya E-ticaret Platformu Bakanlıktan onay aldı

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale oda-borsalarının kurucu ortak olduğu ve üyelerinin menfaatine danışmanlık hizmeti veren Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş. (Trakya ABİGEM)’in 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıyla gerçekleşti. Toplantıda Trakya ABİGEM üzerinden Trakya oda-borsaların hizmetine açılan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile ilgili Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin bilgilendirmelerde bulunarak Trakya E-ticaret Platformu Projesinin Bakanlıktan onayının alındığını ve sonbaharda uygulamaların başlamasıyla birlikte faaliyetlerin başlayacağını bildirdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ TSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret Borsa BaşkanıTurhan Altıntel, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale il ve ilçe oda-borsalarının başkanları, yöneticileri ve genel sekreterleri katıldı.
Toplantıda ilk olarak divan heyeti oluşturularak, divan heyetine Kırklareli Ticaret Borsası BaşkanıTurhan Altıntel, Babaeski Ticaret Borsası BaşkanıFahrettin Özün ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner seçildi.
Trakya ABİGEM A.Ş. Genel Müdürü Fatih Yaldız tarafından, 2018 yılı faaliyet raporuna ilişkin sunum yapılması, denetim kurulu raporunun okunması, 31.12.2018 bilanço ve kar/zarar hesaplarının okunması-müzakeresi ve tasdiki, yönetim kurulunun ibrası gerçekleştirildi.
Trakya ABİGEM üzerinden Trakya oda-borsaların hizmetine açılan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile ilgili Trakya Kalkınma Ajansı Genel SekreteriMahmut Şahin detaylı bilgilendirmelerde bulunarak Trakya E-ticaret Platformu projesinin Bakanlıktan onayının alındığını ve sonbaharda uygulamaların başlamasıyla birlikte faaliyetlerin başlayacağını belirtti.
TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir de e-ticaret dijital satış platformunun sistemi ve uygulamaları hakkında oda-borsa başkanlarına sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.Karşılıklı görüş alışverişi ve iyi dilek konuşmalarıyla toplantı sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol