“Tıp Fakültesi; YÖK Genel Kurul kararı ile kabul edildi”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Üniversitesi bünyesine Hukuk Fakültesi ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin ardından en büyük hedefleri arasında olan Tıp Fakültesi için de önemli bir gelişmenin yaşandığını bildirdi. Minsolmaz, Tıp Fakültesi’nin YÖK Genel Kurulu’nda kabul edildiğini belitti.

Kırklareli’ne 2007 yılında kazandırılan Kırklareli Üniversitesi, yeni yeri olan Kayalı Kampüsü’nde büyümeye devam ediyor. Yeni fakülte ve birimlere kavuşan üniversitenin en büyük gelişmesi ise Tıp Fakültesi olacak gibi görünüyor. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, dün sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile Kırklarelilere müjdeyi verdi.
“Kırklareli Üniversite’mize kazandırmak istediğimiz Tıp Fakültesi; YÖK Genel Kurul kararı ile kabul edilerek, ilgili kurumlara gönderilmiştir.
Hukuk Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kazanımları sonrasında en önemli hedefimiz olan Tıp Fakültemize de emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Bu önemli gelişme için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekili Minsolmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın Valimiz, Sayın Rektörümüz ve tüm emeği geçenlerle uyum içindeki performansımızla geldiğimiz bu nokta; Kırklareli’mizin hayati bir kazanımı olacaktır.
Her geçen gün hızla gelişerek büyüyen Kırklareli Üniversitemizin, dünya üniversiteleri ile yarışabilecek güce ulaşması için var gücümüzle çalışacağız ve takipçisi olacağız. İlimize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol