Ticaret Borsasında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri”

Kırklareli Ticaret Borsamız toplantı salonunda Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nden Hemşire Birce Kıran tarafından, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” verildi.

Düzenlenen eğitim seminerine; Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Kırklareli Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rengin Ak ve Borsa personeli katıldı.
"Güçlü Kadın; Güçlü Aile; Güçlü Toplum için Kadına Şiddete Karşı Buradayım De!"
"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele " çerçevesinde kadına yönelik şiddet ve ev içi şiddet konularında toplumsal farkındalık, duyarlılık, bilinç kazandırmak ve zihniyet dönüşümünü sağlamak, Kadına Yönelik Şiddetin ülkemizde ve dünyadaki durumundan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Bakanlığın izlemiş olduğu politikalardan ve yapılan uluslararası antlaşmalardan, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinin çalışma esasları ile Kadın Konukevi hizmetlerinden bahseden Birce Kıran,
"Güçlü Kadın; Güçlü Aile; Güçlü Toplum için Kadına Şiddete Karşı Buradayım De!" sloganıyla konuşmasını tamamlayarak şiddetsiz günler diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol