Ticaret Borsası yönetiminden Şimşek’e ziyaret

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, bir süre önce Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atanan Ahmet Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Altıntel ve Yıldırım, Genel Sekreter Ahmet Şimşek’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Yapılan çalışmaların da görüşüldüğü ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileriyle tamamlandı.
Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Ticaret Borsası Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kırklareli Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür ile sosyal mesafe kurallarına uygun olarak makamında görüşen Altıntel ve Yıldırım, yapılan ve yapılacak ortak çalışmalar hakkında gerçekleşen fikir alışverişinin ardından, kısa bir süre önce Üniversitenin Genel Sekreterliği görevine atanan Ahmet Şimşek’i de ziyaret ettiler.

“Hayırlı olsun” dileklerini sunan Altıntel ve Yıldırım, Genel Sekreter Ahmet Şimşek’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Şimşek de teşekkürlerini sunarak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yapılan çalışmaların da görüşüldüğü ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileriyle tamamlandı.

Ahmet Şimşek
Edirne - Uzunköprü doğumlu olan Ahmet Şimşek; ilk, orta ve lise öğrenimini Edirne Uzunköprü’de, lisans eğitimini ise Sakarya Üniversitesi’nde tamamladı. İş hayatına devlet memuru olarak 2004 yılında başladı. Kırklareli Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine devam etti.
2016 - 2020 yılları arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Kırklareli Şemsettin Sami Yurt Müdürlüğü’nde Yurt Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2020 yılı Nisan ayı itibariyle Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreterlik görevini yürütmeye başladı.
Şimşek, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yeni görevinde başarılar dilerim ahmet hocam selamlar