Teşkilat Başkanı Aydın; “İktidar olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz”

Kırklareli’nde İl Başkanlığı yönetimini yenileyen İYİ Parti, parti binasını da yeniledi. Yeni parti binasının açılışını gerçekleştiren Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın yaptığı açıklamada; “Artık sürekli buralarda olacağız. Tabiri caiz ise çarıkları giydik. İYİ Parti olarak her yerdeyiz. Hep birlikte olacağız ve bu işi iktidara götürene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi…

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı, kısa bir süre önce yönetimini yenilemiş atama ile Hilmi Hersek Başkanlık görevine getirilmişti. İYİ Parti Kırklareli’nde parti binasını da yeniledi. Bu kapsamda 13 Ekim Pazar günü saat 12.00’de yeni parti binasının açılışı, Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın katılımıyla törenle gerçekleştirildi. Partililerin büyük bir katılımı, coşkusu ve sevgisiyle karşılanan Aydın, daha sonra yeni parti binasının açılış kurdelesini alkışlar eşliğinde kesti. Aydın parti binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarında şunları kaydetti;
“Bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum. Yüzlerdeki bu samimi ifadeleri şuna bağlıyorum; İYİ Parti Türk siyasetine damgasını vurmuş bir partidir. Olmazları, olur yapmıştır. Bunu hep birlikte başardık. Sizlerin emekleri ve gayretleri olmasaydı, bu başarılar da olmazdı. Umutsuzluğa kapılmış milyonlarca insana, ülkenin dar ve sıkıntılı anında yol gösterecek birilerinin olduğunu gösterdiniz. Genel başkanımız Meral Akşener bunu başardı. Herkesin korktuğu, adım atamadığı, söz söyleyemediği bir durumda, öne çıkmak ve bu dengeleri değiştirecek adımlar atabilmek, herkesin yapabileceği şeyler değildi. Onun önderliğinde hepimiz el ele verdik ve bu işi başardık.
Bizler İYİ Parti ailesi olarak geride bıraktığımız sürede, yapamadıklarımız yapma gayreti içindeyiz. Çünkü iki tane seçim geçirdik. Ne olduğunu anlayamadık. Teşkilatlarımıza gereken önemi vermeden, onları istediğimiz gibi yapılandıramadan bir seçime gitme zorunluluğu doğmuştu. Ama şimdi artık İYİ Parti ailesi olarak hep birlikte bir arada olacağız. Bu işleri birlikte başaracağız. Biz teşkilat Başkanlığı olarak Türkiye’yi 7’ye böldük.
7 tane başkanlık oluşturduk. Bu bölgeden sorumlu kardeşimiz Ayhan Bölükbaşı da şu anda aramızda. Kendisi artık bu bölgedeki illerden sorumlu olacak. Sürekli siz partililerle iletişim halinde olacak. Bizim aramızda köprü olacak. Özellikle Genel Başkanımızın başlattığı üye kampanyası ile alakalı olarak yürüteceğimiz çalışmalarda sizinle birlikte olacaklar. Biz de artık sürekli buralarda olacağız. Tabiri caiz ise çarıkları giydik. Bunu bütün Türkiye’de yaygın bir şekilde yapacağız. İYİ Parti olarak her yerdeyiz. Hep birlikte olacağız ve bu işi iktidara götürene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” Daha sonra Kırklareli’nde bir düğün salonuna geçen partililer burada yeni üye kampanyası hakkında bilgilendirildiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol