Teşkilat Akademisi Programı Düzenlendi

Kırklareli Teşkilat Akademisi Programına Prof.Dr. Mehmet Şahin, İhsan Aktaş, Uğur Işılak, Abdurrahman Uzun, Murat Yılmaz, Denizli Milletvekili Şahin Tin katılım sağladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli Teşkilat Akademisi Programına katılım sağlayan Prof.Dr. Mehmet Şahin, İhsan Aktaş, Uğur Işılak, Abdurrahman Uzun, Murat Yılmaz, Denizli Milletvekili Şahin Tin’e teşekkürlerini sundu.
Tapılan açıklamada; "Teşkilat Akademisi, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın eğitim faaliyetleri kapsamında, üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayan eğitim programıdır. Teşkilat Akademisi’nin esas amacı, motivasyonu, inancı, özgüveni ve aidiyeti yüksek teşkilat mensupları yetiştirmek ve teşkilat mensuplarının yetenek ve kapasitelerini daha da arttırmaktır. Bu kapsamda, AK Parti teşkilatlarının kurumsallaşması ve ortak dil birliğinin güçlendirilmesi; bilgi ve iletişim teknolojilerini yoğunlukla kullanması; kurumsal stratejilere ve karar destek mekanizmalarına katkı vermesi, yönetim ve liderlik yetenekleri geliştirmesidir. Teşkilat Akademisi’nde görev alan eğitimcilerin amacı öncelikle teşkilat mensuplarının aidiyet, özgüven ve motivasyonlarını daha da yükseltmektir. Bir teşkilat eğitimi olan bu programda, aidiyet, özgüven ve motivasyonun yanı sıra teşkilat mensuplarının becerilerinin gelişmesi de hedeflenmektedir. 2021 yılında teşkilat mensuplarımızla yapılan eğitim ihtiyaç analizi sonuçlarına göre 2021 eğitim dönemi şu başlıklar altında belirlendi; 2023 Siyasi Vizyon Belgesi, Teşkilatın El Kitabı-1, Teşkilatın El Kitabı-2, Sessiz Devrimler Çağı: Savunma Sanayi, teknoloji ve ulaştırma, Sessiz Devrimler Çağı: Sosyal politikalar, Sağlık ve Eğitim, AK Değerler, Etkili iletişim, Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Reformcu AK Belediyecilik, AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye, Motivasyon.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada:” Bugünkü Kırklareli Teşkilat Akademisi Programına katılarak bizleri şereflendiren birbirinden kıymetli Konuklarımız, Prof.Dr. Mehmet Şahin, İhsan Aktaş, Uğur Işılak, Abdurrahman Uzun, Murat Yılmaz, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve emeği geçen herkese Şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum. Her şey yeni Kırklareli için. Her şey yeni Türkiye için, Kırklareli teşkilat akademisi. Teşkilat Akademisi,” ifadelerine yer verildi.(H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol