Teşekkürler Yeşil Beyazlı ekip

Temsilcimiz Kırklarelispor geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak tarihinde bir ilke imza atmıştı. Yeni sezonda 3. turda 2. Lig takımlarından Niğde Belediyespor ile sahasında mücadele eden Kırklarelispor 3-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na erken veda etti. Bu sonuç ile Kırklarelispor gözünü tamamen lige çevirdi…

Temsilcimiz Kırklarelispor bu sezon lige çok iyi bir başlangıç yaparak, sezon sonu için ümit verici bir sürecin içinde olduğunun mesajını verdi. Ligde 3. haftanın tamamlanmasından sonra geçtiğimiz Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakası için evinde Niğde Belediyespor’u ağırladı. Maça as birkaç oyuncusu dışında farklı bir kadro ile çıkan Kırklarelispor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuç ile Kırklarelispor Ziraat Türkiye Kupası’na erken veda etti.
Maçtan dakikalar;
Kırklarelispor Niğde Belediyespor müsabakası geçtiğimiz Salı günü saat 15.30’da Atatürk Stadyumu’nda oynandı.
Kırklarelispor sahaya kalede Alişan Şeker hemen önünde savunmada Saffet Gurur Yazar, Davut Babur, İbrahim Sürgülü ve Osman Torun orta alanda Burakcan Kunt, Metincan Cici, Ümit Can Tokcu ve Tekin Adar ileride ise Ahmet Baykal 11’i ile yer aldı. Maça iki tarafta kontrollü bir şekilde başladı. Maçın 10. dakikasından itibaren Niğde Belediyespor oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde Niğde Belediyespor duran toptan gelişen atakla Emre Öztürk imzalı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikalardan sonra her iki tarafta karşılıklı ataklarla oyuna dahil oldu. Kırklarelispor’un art arda gelen atakları adeta golün habercisi oldu. Temsilcimiz dakikalar 34’ü gösterdiğinde penaltı kazandı. Topun arkasına geçen Burak Can Kunt düzgün ve sert bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve oyuna eşitliği getirdi. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım soyunma odasına 1-1’lik sonuçla gitti. Maçın ikinci yarısında Temsilcimiz iki değişikle sahaya çıktı. Ahmet Baykal yerini Sinan Kurumuş’a, Metincan Cici ise yerine Hakkı Şimşek’e bıraktı. Kırklarelispor ikinci yarıda beraberliği yakalamanın verdiği özgüven ile rakip kalede etkili olmaya başladı. Fakat yapılan her atak sonuca ulaşmıyordu. Derken dakikalar 61’i gösterdiğinde Niğde Belediyespor penaltı kazandı. Topun arkasına Ömer Yılmaz geçti. Ömer Yılmaz sert ve etkili bir vuruş ile kalecimiz Alişan Şeker’i mağlup etti ve durum 2-1 ‘e geldi. Bu dakikalardan sonra oyunun kontrolünü kaybeden temsilcimiz 67. dakika da kalesinde 3. golü gördü. Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca 90 dakika sonuncunda Niğde Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Lige odaklanıldı
Kırklarelispor sahasında aldığı mağlubiyet sonrası kendini tamamen lige odakladığının mesajını verdi. Geçtiğimiz yıl zor bir sezon geçiren ekibimizin bu sezon tamamen lige odaklanıp başarılı bir sezon geçirmesinin hedefinde olduğu görüldü. Geçen sezon aynı hataların yapılmayacağının altı çizilirken, son kupa maçında ekibimiz varsa yoksa lig mesajı verdi.
Taraftar; “Teşekkürler Kırklareli’nin gururu”
3-1 kaybedilen kupa maçı sonrası Kırklarelispor taraftarlarının tek ortak mesajı “Teşekkürler Kırklarelispor” oldu. Her koşulda takımına desteğini esirgemeyen Kırklarelispor taraftarı, “Şehrimizin takımı bize şuana kadar bu tür organizasyonlarda büyük mutluluklar yaşattı. Bu yüzden her koşulda takımımızın arkasındayız. Her ne olursa olsun desteğimizi her şekilde göstereceğiz. Bu maçı kazanmak elbette herkesin istediği ama olmadı. Yapacak pek bişey yok takımımız tamamen lige odaklanmak zorunda. Çünkü herkesin bildiği üzere geçen sene çok zor bir sezon geçirdik. Hem Kırklarelispor yoruldu hem de şehir. Bu yüzden yeni sezonda takımımızdan çok şey bekliyoruz. İnşallah istediği, arzuladığı noktada ligi tamamlar” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol