"Teşekkürler Kırklareli"

Kırklareli Valiliği, koronavirüs salgınının yayılması ve önlenmesi amacıyla evde kal uyarılarına riayet eden Kırklareli halkına
teşekkürlerini sundu. Açıklamada, "İlimizde Koronovirüs salgının yayılması ve önlenmesi amacıyla valiliğimizce alınan kararların hayata geçirilebilmesi için en önemli birinci kural olan evinizde kalma uyarımıza verdiğiniz destek ve kararlılık için teşekkürler değerli Kırklarelili hemşehrilerimiz." denildi.

Kırklareli Valiliği uyarıları dikkate alarak evde kalan Kırklareli halkına teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çin’in Wuhan kasabasından başlayarak dünyada pandemik bir salgın haline gelen Koronovirüs (Covid-19) hastalığı ile ilgili Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda İlimizde Koronovirüs salgının yayılması ve önlenmesi amacıyla valiliğimizce alınan kararların hayata geçirilebilmesi için en önemli birinci kural olan evinizde kalma uyarımıza verdiğiniz destek ve kararlılık için teşekkürler değerli Kırklarelili hemşehrilerimiz. Dünyada pandemi olarak kabul edilen Koronovirüs salgınında tüm sağlık otoritelerince en önemli kurallar olarak evde kalınması, kişisel temizliğimize dikkat edilmesi, sosyal mesafeye uyulması ve virüs belirtilerinde 14 günlük kişisel karantina uygulaması esas gösterilmektedir. Eğer bu izolasyonu sağlaya bilirsek aldığımız tüm tedbirler ve önlemler bir anlam kazanacaktır. Biliyoruz ki virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol