Tepeli vefat etti

Bir süredir kanser tedavisi gören Güneydoğu Gazisi ve Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Hasan Tepeli önceki gün vefat etti. Merhumun cenazesi Cumartesi günü düzenlenen törenlerin ardından defnedildi.

Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Hasan Tepeli 47 yaşında vefat etti. Bir süredir Edirne’de kanser tedavisi gören Tepeli, 16 Kasım 2018 akşamı hayata gözlerini yumdu. Tepeli için 17 Kasım 2018 Cumartesi günü önce Kırklareli Belediye Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Buradaki törene Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Çalışanları ile Tepeli’nin ailesi ve akrabaları katıldı. Buradaki törenin ardından omuzlarda Hızırbey Camii’ne getirilen Tepeli’nin cenazesinin başında askerler nöbet tuttu. Tepeli, kılınan cenaze namazı sonrası Kırklareli Mezarlığı’na defnedildi.
Hasan Tepeli hakkında…
1971 yılında Kırklareli Merkez’de doğan Hasan Tepeli, ilk ve orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulu’nda yaptı. Öğrenimini yarıda bırakan Tepeli, bir erkek kuaförünün yanında meslek hayatına başladı. Mesleğini diploma ve ustalık belgesi alarak devam ettiren Tepeli, 1991 yılında vatani görevine Manisa Kırkağaç 6. Jandarma Komando Alayı’nda başladı. Buradaki eğitiminin ardından Diyarbakır’a gönderilen Tepeli, terör örgütü ile defalarca çatışmaya girdi. Diyarbakır Ergani’de terör örgütü ile girilen bir çatışmada ağır yaralanan Tepeli’nin belden aşağısı felç oldu. Üstün cesaret ve feragat madalyası ve beraatı alan Tepeli, gazi ve emekli olarak döndüğü Kırklareli’nde 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Meclis Üyesi seçildi. Aynı yıl evlenen Tepeli, Belediye Meclis Üyeliği devam ederken partisinden istifa ederek bağımsız olarak Meclis Üyeliğini sürdürdü. Tepeli bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü için Belediye Meclis toplantılarına katılamıyordu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol