Temsilcimiz ilk maçında 1 puanla yetindi

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu başladı. Beyaz grupta ilimizi temsil eden Kırklarelispor, ligin ilk maçına kendi evinde taraftarı önünde çıktı. İnegölspor’u konuk eden yeşil-beyazlı ekip bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Gollerin ikisi de ilk yarıda gelirken, temsilcimizde sezonun ilk golü İbrahim Sürgül’den geldi.

1 Eylül Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan Kırklarelispor-İnegölspor karşılaşmasını Selim Özen yönetirken, yardımcılıklarını Sezgin Altun ve Emre Doğu yaptı.
Kırklarelispor maça İbrahim Demir, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Görkem Bitin, Yüksel Şişman, Emre Keleşoğlu, Bahadır Çiloğlu, Caner Koca, Emre Balkı, Mert Sinan Pekesen ve Müslüm Aydoğan ilk 11’i ile çıktı. Konuk İnegölspor ise sahaya Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Enes Bayır, Bilal Özdemir, Cumhur Yılmaztürk, Batuhan Salman, Hacı Mustafa Karabulut, Ali Kemal Yükseker, Yasin Görkem Arslan, Cengiz Ötkün, Muharrem Ozan Cengiz 11’i ile çıktı.
TFF 2. Lig’de futbol özlemi sona erdi. Temsilcimiz Kırklarelispor’un da mücadele ettiği Beyaz Grup’ta ilk hafta pazar günü oynanan karşılaşmalarla start aldı. Haftanın en gollü mücadelesi Afyon’da Afjet Afyonspor-Hacettespor arasında oynandı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 4-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Oynanan 9 karşılaşmada toplamda 21 gol atıldı. Kırklarelispor ise sezona 1 puanla başladı. Evinde İnegölspor’u ağırlayan yeşil beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı.
Tribün desteği yetersizdi
İlk maçı olmasına ve havanın gayet güzel olmasına rağmen tribünlerin yalnızca 1 tarafı doluydu. Sezon öncesi Kırklarelispor camiasının başlattığı kombine kampanyalarının yanı sıra taraftar gruplarınca yapılan seferberliğe rağmen karşı tribünde neredeyse hiç taraftar bulunmuyordu.
Taraftar sayısının çok fazla olmamasına rağmen var olan Kırklarelispor taraftarları maçın ilk dakikalarından itibaren takımlarına destek olmaya başladılar.
Maça ikşi tarafta kontrollü başlarken, birbirlerini denediler. 15 ile 20’nci dakikalar arasında Kırklarelispor kalesini abluka altına alan İnegölspor buna rapmöen ciddi bir gol pozisyonu yaratamadı. Sonrasında Kırklarelispor tarafından ataklar fazlalaştırıldı.
İlk yarının son
saniyelerinde gol geldi
Bulduğu pek çok net gol pozisyonunu sonuçlandıramayan Kırklarelispor, 24’ü gösterirken golü gördü. Yapılan duran top organizasyonuyla golü bulan İnegölspor’da takımını öne geçiren golü Mustafa karabulut attı. Sonrasında iki takım da karşılıklı ataklarla gol aradı.
Belli dakikalarda sıkışan oyun 45+ dakikalarına kadar İnegölspor’un üstünlüğüyle devam etti. İlk yarının son saniyelerinde bulduğu fırsatı gole çeviren İbrahim Sürgülü takımına beraberliği getirdi. Sürgülü, attığı bu golle Kırklarelispor’un 2019-2020 sezonundaki ilk golünü atmış oldu.
Taraflar 1 puana
razı oldu
Bu skorla soyunma odasına giden 2 takım ikinci yarıda dol bulmak için yoğun çaba sarf etti. Pek çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen yeşil-beyazlı ekip kendisini taraftarı önünde öne geçirecek golü bir türlü kaydedemedi. İkinci yarıda attığı bir gol yanlış taç nedeniyle sayılmazken, taraflar kalan dakikalarda üstünlük sağlayamazken maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi.
Bu skorla ilk maçında sahadan 1 puanla ayrılan Kırklarelispor, şu an ligde 1 puanla 10’uncu sırada bulunuyor. Kırklarelispor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübüne konuk olacak. Sancaktepe, ilk maçında deplasmanda Amed Sportif’i 2-1 yenerek lige 3 puanla başladı.
Rakiplerimiz ne yaptı
Afjet Afyonspor 4-1 Hacettepe Spor
Tarsus İdman Yurdu 1-3 Hekimoğlu Trabzon
Amed Sportif 1-2 Sancaktepe Belediyespor
Kırklarelispor 1-1 İnegölspor
Pendikspor 0-1 Sarıyer
Manisa FK 1-0 Zonguldak Kömürspor
Yeni Çorumspor 1-0 1922 Konyaspor
BAK Spor 2-0 Şanlıurfaspor
Gümüşhanespor 0-2 Samsunspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol