“Temsilci Genç”ler Kırklareli’ni temsil ediyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Ankara’da da büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Ankara’daki törenlere Kırklareli’nden de “Temsilci Genç”ler olarak İbrahim  Köroğlu ve İlknur Coşkun katılım gösterdi. Anıtkabir’de gerçekleşen    törende bulunan temsilciler, akşam da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla iftar programında yer aldı.

Kırklareli’nden temsilciler Gençlik Haftası nedeniyle diğer illerden gelen temsilcilerle birlikte Çanakkale, Bursa ve Ankara’da geziye katıldı. 18 Mayıs tarihinde Ankara’ya gelen Kırklareli Temsilci Gençleri İbrahim Köroğlu ve İlknur Coşkun, burada TBMM’ne ziyarette bulundular. Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da     katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına katıldılar.
174 temsilci katıldı
Gençler, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği Gençlik ve Spor Bayramı’nda farklı kültürdeki gençleri kaynaştırmak amacıyla düzenlediği Gençlik Haftası kapsamında ilini ve yaşadığı ülkesini temsil edecek. Kırklareli’nden de 2 temsilcinin katıldığı Gençlik Haftası etkinliği toplamda 174 temsilci genç katıldı.
Temsilciler Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı
81 il ile KKTC, Avusturya, Almanya, Hollanda, Fransa ve Azerbaycan gibi Türklerin yoğun yaşadığı ülkelerden bir erkek ve bir bayan olmak üzere toplam 174 temsilci genç etkinliklere katılım gösterdi. 9-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen program kapsamında “temsilci genç” seçilen gençler, İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Ankara’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi ve 19 Mayıs’ta Ankara’da yapılan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Gençler ayrıca birçok devlet yetkilileri ile bir araya geldi. Gençlik Haftasında son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen iftar etkinliği gerçekleştirildi.
“Gençlik ve Spor Bakanlığı’na
şükranlarımı sunuyorum”
Gençlik Haftası etkinlikleri hakkında konuşan Temsilci Genç İbrahim Köroğlu,”15 Mayıs’ta başlayan ve 20 Mayıs'ta biten gençlik haftası programına Kırklareli ilini temsilen katılım gösterdim. Bizlere İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Ankara gibi tarihi yerleri gezdiren bizlere bu maneviyatları tekrardan tattıran ve Ankara'da devlet büyüklerimizle buluşmamıza yardımcı olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na şükranlarımı sunuyorum” diyerek duygularını paylaştı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Anıtkabir bahane dinci rabıta şahane 21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:18:33

    O kutlu günde gerçekten Atatürk gençliğini temsil edecek laik giyim kuşamlı aydın yüzlü ve kafaları düne değil yarına dönük ve yüksek uygar hedefe yönelik bir grup genç yok muydu koca Kırklareli'de Anıtkabir'e gönderilecek?

  2. çağdaş karanlık cahiliye uygarlığı 21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:10:11

    Spiritüel enerjilerle irtibat kanalı saçların örtülmesi ile anneler spiritüel enerjilerle irtibat kuramayan yavrular doğurmaktadır. Karanlık güçlerin kadının saçlarını kapamaya zorlamasının nedeni budur. Binlerce yıl önce Asya'nın bilim-irfan öğreten okulların mensupları kırk yaşından sonra başarı ve olgunluğu temsilen sakal bırakırlardı. Günümüzde ise her yaştanın maskaralık modası oldu.

  3. BU KARDEŞİMİZİN DİNİ İNANCI GEREĞİ BAŞI KAPALI YANİ TESETTÜRLÜ. PEKİ AŞAĞIYA ŞU BÖLÜCÜAYRIŞTIRICI TERBİYE DIŞI YORUMU YAZAN KİŞİLERİN (Kİ AYNI KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM- YA DA ARKADAŞTIRLAR) İNSANİ DUYGULARINI VE BEYİNLERİNİ KAPATIP KULLANMAMALARINI NE YAPMALIYIZ ? BU YORUMLARI GÖRÜNCE ÜSTAD'IN ŞU MISRALARI GELDİ AKLIMA. Kim Demiş Avrupa İnsani Medeni Ne Edep Kalmiş Ne Haya çırılçıplak Bedeni Açmaksa Bedeni Olmaksa Medeni Desene Hayvanlar Dahada Medeni... Üstad Necip Fazil KISAKÜREK

  4. HERKES İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNMEKTE ÖZGÜRDÜR 30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:18:09

    LAİK GİYİMLİ DEMİŞ VAY BEN SENİN LAİK BEYNİNİ LAYKLAYIM ! 28 ŞUBAT ÇOCUĞU SENİ.

  5. Kirklarelinin gelişmesi ve ilerlemesini istemeyen çekemeyen insanlar şu tabloyu görmek zorundalar. Gençlik haftası sporla sanatla öne çıkan genclerimizle şenlendi. Bu sayede yeni nesil daha bilinçli geliyor. Spora saygılı hayallerinin peşinden koşan devletinin her olanaklarını kullanmaya hazır bir gençlik.Boyle geclerimiz olduğu sürece Türkiye ve Kırklareli 'de daha iyi yerlere gelecek. İnsallah...

  6. KİMSENİN BU KARDEŞİMİZE BÖYLE YORUM YAPMA HAKKI YOKTUR. HABERE KONU KARDEŞİMİZE YAPILAN BU YORUMLARIN SİTE YÖNETİMİ TARAFINDAN DERHAL KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. ! TESETTÜR AŞKTIR SEVENE AYET SEVMEYENE BEZ PARÇASIDIR

  7. Sosyal medyada oldukça meşhur olmuş meczup olduğu her halinden belli olan bir kişi kadar olamıyorsunuz yazık size. Ne demişti o meczup; herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karısamaz? ben bu sekil giyinirim bu bayan su sekil giyinir su sekil giyinir ha hic kimse hic kimse karışmaya bir hakkı yok. özgürlügü budur.