Tempo bir an olsun düşmedi

Birlikte çıktıkları yolu düğün ile taçlandıran Pınar ve Cem çifti sevdikleri ile güzel bir düğüne ev sahipliği 28 Kasım Cumartesi günü Kırklareli'nde yaşanan güzel olaylardan bir tanesi de Pınar ve Cem Tiryakioğlu çiftinin hayatlarında tek bir yolda yürümek adına attıkları adım oldu.

Görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren çift, yeni hayatlarında birlikte olmak için "evet" dedi. Kırklareli Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün saat 19.30’da başladı. Pınar ve Cem Tiryakioğlu çiftinin mutluluğunu paylaşmak üzere çok sayıda misafirinin katıldığı düğünde, mutlu çift salona birlikte giriş yaptı. İlk dansı yapan çiftin daha sonrasında takı töreni gerçekleşti. Takı töreninde aileler genç çift ile bu mutlu günü hatırlamak için fotoğraf çektirdiler. Takı töreni sonrası düğün geceye farklı hava katan müzikler eşliğinde eğlenceli bir şekilde devam etti.
Düğün boyunca temponun bir an olsun bile düşmediği pistte ailelerde mest oldu. Yeni evlenen mutlu çiftimizi Önadım Medya Grubu olarak bizler de tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol