Teknisyenlere vinç bakım eğitimi verildi

Kırklareli Valiliği İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü’ne ait arama kurtarma araçlarında bulunan vinçlerin bakım ve onarımı ile ilgili teknisyenlere vinç bakım ve eğitimi verildi

Kırklar Haber
Kırklareli Valiliği İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü’ne ait arama kurtarma araçlarında bulunan vinçlerin bakım ve onarımı gerçekleştirildi. 17.02 2017 tarihinde Afet Yönetim Merkezi Şube Müdürü Cengiz Halit Şen ve şube personelleri, arama kurtarma teknisyenleri tarafından vinçlerin periyodik bakımları yapılarak acil durumlarda kullanıma hazır olmaları sağlandı. Bakımlara katılan arama kurtarma teknisyenleri ilk olarak periyodik vinç bakımının nasıl yapıldığını görerek, teknisyenlerin bu konuda bilgi sahibi olmaları sağlandı. Yapılan bakım ve onarımı yerinde izleyerek eğitim alan teknisyenler eğitimin ikinci kısmında ise bakımları yapılan ve çalışır duruma getirilen vinçlerin nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak izleme imkanı yakaladı.
Bu eğitimlerin sonucunda tüm personelin afet ve acil durumlarda arama kurtarma araçlarında bulunan vinçleri kullanabilmesi sağlanmış oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol