Tefecilik suçundan 4 kişi gözaltına alındı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Lüleburgaz Kom Grup Amirliği görevlilerince tefecilik-yağma suçu kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. 

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Lüleburgaz Kom Grup Amirliği görevlilerince Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “(E. A.), (R. H. A.) ve yanlarında çalışan (S. C. Ç.), (S. V.), (A. S. Y.)” isimli şahıslara yönelik TEFECİLİK-YAĞMA suçu kapsamında teknik takip başlatıldı. Söz konusu şahısların maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara faizle para verdikleri bu paraları tahsil ederken baskı, korku, tehdit ve hakaret uyguladıkları tespit edildi. 
08.11.2022 günü Şüpheli (5) şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Lüleburgaz ilçesinde (3) ikamet (1) iş yeri, Aydın ilinde (1) ikamette arama gerçekleştirildi. 
Şüpheliler; (E. A.), (R. H. A.), (S. V.) ve (S. C. Ç.) isimli (4) şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 
Yapılan aramalarda; 22 Adet senet, N.V isimli mağdur şahsa imzalattırılmış (1) Adet ikamet satış sözleşmesi, 133.980TL Para, 2 Adet Sig Sauer marka Tabanca ve tabancalara ait (88) adet 9 mm fişek ve (8) Adet Kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. 
Dosya kapsamında konusu suç teşkil eden 11 olayda (11) şahsın mağdur olarak ifadeleri alınmaya başlanıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol